به گزارش ایرنا محمد تقی زاده چهارشنبه در چهارمین جشنواره آموزگاران تلاشگر استان در تالار ملی حفاری اهواز بیان کرد: امروزه دانش آموزان در شرایطی دوران تحصیل خود را به پایان می رسانند که به آینده خود امیدوار نیستند و اعتماد به نفس ندارند، لذا تاکید بر آموزه های مبانی دینی، مذهبی و اجتماعی دانش آموزان در مدرسه برای جبران این نقیصه ضروری است.
وی بیان کرد: آموزگاران باید ذهن دانش آموزان را از چهارچوب کتاب درسی خارج کنند و آن ها رابا کتابخوانی و دریافت اطلاعات به روز دنیا آشنا کنند، مطالعه خارج از چهارچوب کتاب های درسی بینش دانش آموزان را ارتقا می دهد.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به مباحث اعتباری در حوزه فعالیتش گفت: امسال در مجموع 12 میلیارد ریال اعتبار به آموزش و پرورش استان پرداخت شد که با جمعیت یک میلیون نفری دانش آموزان سرانه هر دانش آموز 12 هزار ریال بوده است.
وی گفت: با این جمعیت دانش آموزی این اعتبار پاسخگوی نیازهای مدارس و دانش آموزان نیست.
تقی زاده عنوان کرد: آموزش و پرورش استان از سال 71 مبلغ 2 هزار میلیارد ریال از شرکت هایی همچون نفت، پتروشیمی، شهرداری و فولاد خوزستان طلب دارد که با پیگیری های زیادی که انجام گرفت پرداخت این مبلغ به جریان افتاده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه برای انجام کارهای بزرگ و کمک به بخش های مختلف در کشور نیاز به مدیران عالم و اجرایی است،افزود: ذهن مسئولان خوزستان درگیر مسئله تعلیم و تربیت نیست، اگر مبالغی که باید برخی شرکت ها به آموزش و پرورش پرداخت کنند جمع آوری شود دیگر نیازی به اعتبار وزارت خانه نیست و بسیاری از مشکلات آموزشی استان حل می شود.
تقی زاده با اشاره به عملکرد امسال آموزش و پرورش استان افزود: امسال چهار هزار و 500 نفر از جوانان استان به عنوان معلم حق التدریس جذب اموزش و پرورش شدند که به اشتغال جوانان استان بسیار کمک شد اما افراد زیادی به این موضوع اعتراض داشتند و اعتقاد داشتند که با این جذب بار مالی زیادی به دولت وارد شده ، در حالی که با این کار بخشی از مشکلات کمبود نیرو در استان حل شد.
وی بیان کرد: سالانه هفت هزار نفر از معلمان در خوزستان تقاضای انتقال از استان را دارند، برای ماندگاری معلمان در استان باید راهکارهایی ارائه داد که یکی از راهکارهای مورد نظر ما لغو پرداخت شهریه فرزندان فرهنگیان به مدارس خاص ( مدارس شاهد، هیات امنایی و...) بود.
تقی زاده افزود: از دیگر کارهایی که امسال انجام گرفت اجباری کردن دوران پیش دبستانی بود که استان در شاخص پوشش نوآموزان دوره پیش دبستانی در کشور رتبه اول را کسب کرد.
درادامه این مراسم معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان بیان کرد: دانش آموزان و آموزگاران باید تا روز 28 اسفند ماه جاری بر سرکلاس درس حاضر باشند.
اردشیر شجاعی گفت: به دلیل شرایط اقلیمی و آب و هوایی خاص استان، دانش آموزان خوزستان در دوره تحصیل خود 2 سال کمتر از سایر دانش آموزان کشور تحصیل می کنند و این موضوع بازده دانش آموزان خوزستانی را در کنکور کاهش می دهد.
وی افزود: امسال به دلیل پدیده گرد و غبار دانش آموزان خوزستانی 16 روز تعطیل شدند که این موضوع می تواند بر کیفیت آموزشی تاثیر منفی داشته باشد.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه امسال وزارت آموزش و پرورش پیک نوروزی را برای دانش آموزان ممنوع کرده، بیان کرد: آموزگاران از دادن تکلیف نوروزی به دانش آموزان خودداری کنند و براساس دستورالعمل وزارت خانه عمل کنند.
در استان خوزستان یک میلیون دانش آموز در بیش از 8 هزار مدرسه توسط 70 هزار معلم مشغول به تحصیل هستند.
7158/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.