نگار افشین روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا استقبال از این رشته ورزشی را خوب ارزیابی کرد و گفت: بیش از ۱۰ هزار ورزشکار بیمه شده در استان مشغول فعالیت هستند و پیش بینی می کنیم این آمار در سال آینده رشد قابل ملاحظه ای داشته باشد.
وی با تاکید بر اهمیت توجه به رده سنی پایه و تمرکز بر بحث آموزش افزود: برگزاری دوره های آموزش استعدادیابی به طور جدی در دستور کار قرار گرفته و تلاش می کنیم نفرات بیشتری در اردوهای تیم ملی داشته باشیم.
سرپرست هیات کاراته خوزستان به توسعه ورزش کاراته در بخش بانوان اشاره کرد و اظهار داشت: برنامه ریزی لازم برای برگزاری دوره های آموزشی ویژه بانوان و دختران مستعد کاراته خوزستان صورت گرفته و در سال آینده اجرایی می شود.
وی کمبود اعتبار و نبود سالن اختصاصی را از عمده ترین مشکلات فراروی ورزشکاران رشته کاراته استان دانست و گفت: خوشبختانه با مسکن و شهرسازی استان نامه نگاری کردیم تا یک قطعه زمین برای احداث خانه کاراته به ما تعلق گیرد همچنین بنا داریم با همکاری سازمان مدیریت برنامه ریزی استان، بودجه ای برای احداث این طرح دریافت کنیم.
افشین بیان کرد: زمانی که مسئولیت هیات را برعهده گرفتم متاسفانه حساب هیات خالی بود و این موضوع مانع از اجرای بسیاری از برنامه های ورزشی این رشته شد اگرچه قرار است به زودی از سوی اداره کل ورزش استان مبلغی به حساب هیات واریز شود.
وی با بیان اینکه ارتقای این رشته ورزشی را نیازمند حمایت مسئولان است گفت: برگزاری دوره استعدادیابی در شهرستان ها و مسابقات لیگ استانی در رشد و ارتقای این رشته بسیار اثرگذار است.
سرپرست هیات کاراته استان خوزستان به راه اندازی کانون پیشکسوتان کاراته خوزستان اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه های ما تعامل با پیشکسوتان و استفاده از نظرات آنها است همچنین بنا داریم از وجود قهرمانان و پیشکسوتان کاراته استان در دوره های آموزشی و دیگر برنامه های هیات استفاده کنیم.