به گزارش ایرنا رای اولی ها دوم اسفند شور جوانی خود را با شعور سیاسی پیوند زدند و اولین ورود تاثیرگذار خود به میدان سیاست را اعلام کردند، تا بتوانند سرنوشت خود را با دستان خودشان رقم بزنند.

این شور رای اولی‌ها که ریشه در بلوغ سیاسی و حس خوب اثرگذاری آنان دارد، حسی وصف ناپذیر از مشارکت، هیجان و شوق میان آن‌ها ایجاد کرده است.

بر اساس قانون در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تمامی کسانی که متولد ۲ اسفند ۱۳۸۰ و قبل از آن هستند با در دست داشتن اصل شناسنامه و شماره ملی می‌توانند در انتخابات شرکت کنند.

امیرحسین نورایی یک رای اولی در اهواز  در این باره  به خبرنگار ایرنا گفت: بسیار خوشحال هستم که توانستم در تعیین سرنوشت خودم در یکی از نهادهای تاثیرگذار در کشورم شریک باشم و در این باره اظهارنظر کنم.

وی درباره چگونگی انتخاب کاندیدای مورد نظر خود گفت: من اطلاعات مورد نظر را از فضای مجازی و دوستان، خانواده و همچنین  تبلیغات سطح شهر دریافت کردم.

زهرا محمدمنش یک رای اولی دیگر بیان کرد: برای اولین بار در سرنوشت خود  مشارکت جدی پیدا کرده ام و از این بابت بسیار حس خوبی دارم من کاندیدای خود را با مشورت با مادر و پدرم و همچنین دوستانم انتخاب کرده ام و انتظار دارم بتواند برای ما جوانان و نوجوانان برنامه های خوبی داشته باشد.

یاسمن بیرگانی نیز اظهار کرد: به خاطر کشور آمده ام تا در انتخابات حضور یابم، اگر ما شرکت نکنیم قطعا دشمنان  کشورمان از  حضور نداشتن ما خوشحال می شوند برای همین با حضور خودمان آن ها را ناامید می‌کنیم.

وی گفت: ما جوان هستیم و برای اینده خود نیاز به شغل داریم از نماینده ای که انتخاب می کنم درخواست می کنم برای این موضوع برنامه ریزی کند و به وعده هایش عمل کند.

رضا قطبی دیگر رای اولی اهوازی بیان کرد:  شرکت در انتخابات یک تکلیفی شرعی است  که باید آن را به طور کامل انجام دهیم خیلی خوشحال هستم که امسال توانستم به میدان بیایم و به این تکلیف خود عمل کنم و به دشمن بفهمانم که ما در کنار رهبر خود هستیم و نمی‌گذاریم کسی به این کشور چشم داشته باشد.

ستایش عباسی گفت:  ما کشورمان را دوست داریم برای همین  تلاش می‌کنیم در همه لحظه‌ها در عرصه های سیاسی مختلف کشور شرکت کنم، خیلی خوشحالم که توانستم در کنار اعضای خانواده و مردم استان رای خود را در  صندوق بیندازم.

 وی گفت: لحظه انداختن رای در صندوق حس غرور داشتم و امیدوارم کسانی که رای دادم پیروز رقابت شده و انتخاب شوند. 

تعداد واجدان شرایط رای دادن در خوزستان سه میلیون و ۵۶۲ هزار و ۲۳۸ نفر است که از این تعداد یک میلیون و ۷۸۹ هزار و ۸۵۵ نفر مرد و یک میلیون و ۷۷۲ هزار و ۳۸۳ نفر زن هستند. ۲۰۳ هزار نفر نیز رای اولی هستند که در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت می‌کنند.

۳۱۰ نفر نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در خوزستان هستند.

سه هزار و ۱۴۱ شعبه اخذ رای در خوزستان پیش بینی شده که از این تعداد ۲ هزار و ۲۵۱ شعبه ثابت و ۸۹۰ شعبه به صورت شعب سیار هستند.
 بیشترین تعداد شعب اخذ رای در خوزستان در شهرستان‌های اهواز با ۱۳۱ شعبه و مسجدسلیمان با ۱۱۰ شعبه قرار دارند.
 در این انتخابات برای نخستین بار احراز هویت همه رای دهندگان در استان به صورت الکترونیکی و به وسیله دستگاه‌های احراز هویت انجام می‌شود.
۸۹۱ نفر برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در خوزستان ثبت نام کرده بودند که ۶۶۳ نفر (۷۷ درصد) در هیات‌های اجرایی و ۳۹۲ نفر در شورای نگهبان تایید صلاحیت شدند. 

خوزستان دارای ۱۸ کرسی در مجلس شورای اسلامی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.