امید بنعباس روز سهشنبه در کارگروه آرد و نان شهرستان دزفول در سالن جلسات فرمانداری ویژه این شهرستان افزود: بعد از تدوین طرح توسعه نان سنتی روند سرمایهگذاری در این زمینه تسهیل مییابد.
وی بازار نانهای سنتی دزفول را کل استان خوزستان عنوان کرد و گفت: ابتدای کار باید تمام نانهای سنتی دزفول از جمله نان محلی و تیری شناسایی شوند.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول با تاکید بر لزوم تنوع بخشی پخت نان در این شهرستان افزود: نانهای متنوعی از جمله سنگک، بربری، لواش و غیره باید در سطح شهرستان به مردم عرضه شود.
وی از بانک سپه خواست تسهیلات لازم برای بهسازی نانواییهای شهرستان دزفول را به متقاضیان ارائه دهد و اظهارداشت: واحدهای نانوایی که برای رفع نواقع بهداشتی و بهسازی خود نیاز به تسهیلات دارند، معرفی شوند.
بنعباس با تاکید بر لزوم شناسایی و تعیین تکلیف نانواییهای غیرمجاز شهرستان دزفول گفت: برخی واحدهای نانوایی پروانه ندارند که باید اقدام لازم در این زمینه صورت گیرد.
وی همچنین با اشاره به اهمیت متناسب سازی سیلوهای نگهداری گندم افزود: باید میزان کشت گندم و نرخ تولید این محصول بررسی و سیلوها براساس آن متناسب سازی شوند.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول خواستار استمرار و جدیت در بازرسی نانواییها شد و اظهارداشت: سهمیه واحدهای نانوایی متخلف کم یا قطع شود از سوی دیگر نانواییهای با کیفیت، مورد تشویق قرار گیرند.
وی تدوین طرحی برای افزایش کیفیت نان را ضروری دانست و گفت: برای تدوین این طرح علاوه بر ادارات استاندارد و بهداشت از نظرات اساتید دانشگاهی نیز استفاده شود.
پرونده ۱۴ مورد تخلف نانوایی های دزفول به تعزیرات حکومتی ارسال شد
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول نیز در این کارگروه اظهارداشت: این اداره در یک ماه اخیر ۱۳۴ مورد بازرسی از نانواییهای دزفول انجام داده است.
عبدالهی با اشاره به اینکه چهار مورد بازدید مشترک نیز با اداره بهداشت، تعزیرات حکومتی و غله انجام شده است، افزود: ۱۴ مورد تخلف احراز و پرونده این تخلفات به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی ادامه داد: ۶ مورد از تخلفات نانواییها مربوط به گرانفروشی و کمفروشی و هشت مورد مربوط به استفاده از جوش شیرین بودهاند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول افزود: سهمیه نان ۱۰ نانوایی به دلیل استفاده از جوش شیرین و پنج نانوایی به دلیل سایر نواقص قطع شده است.
بیش از ۱۸۵ واحد نانوایی در سطح شهرستان دزفول فعال است.