مصطفی جمالوند روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲ هزار و ۵۰۰ دانش آموز در  ۷۵ مدرسه عشایری دزفول تحصیل می کنند  که آموزش  این تعداد دانش آموز در ۱۸ مدرسه، ۴۵ چادر و ۱۲ کانکس انجام می شود.

وی اظهار داشت: سیل پارسال خسارت هایی به برخی چادرها و کانکس های مدارس عشایری وارد کرد و باعث شد در آستانه سال جدید تحصیلی با مشکلاتی مواجه شویم.

وی گفت: در حال حاضر مهمترین مشکل دانش آموزان عشایری کمبود چادر و کانکس است که از مسوولان تقاضا می شود نسبت به تامین آنها همکاری لازم را داشته باشند.

مسئول آموزش عشایر شهرستان دزفول اظهار داشت: حدود هفت نفر از دانش آموزان عشایری شهیون در محدوده آبشار شوی مدرسه ندارند که می توان با کمک خیرین نسبت به احداث یک اتاق به عنوان مدرسه برای این دانش آموزان اقدام کرد.

جمالوند کمبود نیروی آموزشی را از دیگر مشکلات عشایری دانست و گفت: در حال حاضر ۱۵۰ نیرو در مناطق عشایری دزفول مشغول تحصیل هستند.

وی افزود: برای آغاز سال تحصیلی جدید حدود ۱۸ نیرو کم داریم که باید در سال تحصیلی جدید این کمبود برطرف شود.

وی به کمبود وسیله نقلیه کوهستانی برای بازدید از مناطق عشایری اشاره کرد و گفت: با توجه به سخت گذر بودن منطقه نیازمند وسیله نقلیه کوهستانی هستیم که با وجود پیگیری های فراوان و قول مساعد مسئولان تاکنون این مشکل رفع نشده است.

وی بیان کرد: با ورود به فصل سرما و کوهستانی بودن منطقه، باید سهمیه سوختی برای  دانش آموزان عشایری در نظر گرفته شود تا در روزهای سرد سال با مشکل مواجه نشوند.

۲ مدرسه عشایری در دزفول آماده بهره برداری است

مسئول آموزش عشایر شهرستان دزفول گفت: یک مدرسه سه کلاسه در محدوده روستای بن جعفر دزفول توسط بنیاد علوی ساخته شده که آماده بهره برداری است.

وی افزود: این مدرسه در ۵۰۰ مترمربع زیربنا و با هزینه ای افزون بر چهار میلیارد ریال ساخته شده است.

جمالوند گفت: یک مدرسه ۶ کلاسه دیگر نیز با بیش از چهار میلیارد ریال اعتبار توسط یکی از خیرین دزفول به نام بهمن دریکوندی در روستای زاویه مرادی ساخته شده که مساحت آن حدود ۷۵۰ متر است .

وی افزود: پیش از ساخت این مدرسه دانش آموزان عشایر منطقه در کانکس تحصیل می کردند که با بهره برداری از آن در آینده نزدیک مشکل کمبود فضای آموزشی در این منطقه رفع می شود.

شهرستان دزفول با حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارای بخش های مرکزی، چغامیش، سردشت و شهیون است که بخش های سردشت وشهیون در مناطق کوهستانی و سخت گذر واقع شده اند و از کمبود امکانات زیربنایی رنج می برند.

۷۲۷۸/۳۰۲۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.