به گزارش ایرنا مشکل قطعی و افت فشار مهدیس مدت هاست سبب کلافگی ساکنان این منطقه شده است تا آنجا که پارسال مردم این منطقه چندین بار با بستن خیابان اصلی مهدیس خواستار رسیدگی به این شرایط شدند.

مشکل قطعی آب مهدیس از ابتدای امسال جدی تر شد تا آنجا که به گفته مردم روزانه تنها چند ساعت آب شرب منازل وصل است. حاتمی از ساکنان خیابان نورد لوله در مهدیس می گوید: از حدود یک ماه پیش تاکنون هر روز از ساعت ۱۲ تا ۱۹ آب شرب قطع می شود.

وی ادامه داد: قطعی طولانی مدت آب در روز باعث بروز مشکلات بسیاری شده است؛ باید روزانه آب  شرب مورد نیاز را از سوپر مارکت ها و یا خریداران دوره گرد تهیه کنیم اما باز هم برای نظافت با مشکل جدی روبه رو هستیم.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب اهواز از حل مشکل آب شرب مهدیس تا پایان هفته جاری خبر داد و گفت: مشکل توزیع آب شرب در منطقه شرق اهواز به دلیل نحوه قرار گرفتن تصفیه خانه ها است که باعث افت فشار آب می شود.

صادق حقیقی پور با اشاره به اینکه مهدیس در یک نقطه کور قرار گرفته افزود: این منطقه به سرعت هم درحال توسعه و ساخت و ساز است؛ بیشتر منازل مهدیس در روز ۲ تا سه ساعت آب داشتند از این رو حل مشکل این منطقه در دستور کار قرار گرفت.

وی گفت: امکان تامین آب مهدیس از شبکه آب شرب اهواز وجود نداشت به همین دلیل از خط انتقال آب تصفیه خانه صنایع فولاد واقع در کوت عبدا... استفاده شد.

حقیقی پور بیان کرد: این انشعاب اکنون وصل شده اما به دلیل اطمینان از مسایل بهداشتی نظیر کلرزنی هنوز این آب وصل نشده اما تا پایان هفته این آب به مهدیس می رسد، یک پکیج کلرزنی پیشرفته نیز خریداری شده تا در صورت بروز مشکل، کلرزنی در محل انجام شود.

بر اساس مصوبه هیات دولت و طرح جامع اهواز، کوی مهدیس اهواز پس از سال ها بلاتکلیفی ۲ سال پیش به کلانشهر اهواز واگذار شد، بالغ بر ۴۰ هزار نفر جمعیت در کوی مهدیس ساکن هستند.

به گفته سرپرست شرکت آبفای اهواز  ۲۰۰ کیلومتر از شبکه آب اهواز نیاز به اصلاح دارد که اصلاح یکصد کیلومتر آن آغاز شده است. زیرساخت‌های مختلف ازجمله شبکه آب و فاضلاب باید پیش از سکونت مردم در یک منطقه ایجاد شود اما در اهواز مردم در نقاط حاشیه‌ای پیش از احداث زیرساخت‌ها سکونت کرده‌اند.

روزانه ۸۰۰ هزار مترمکعب آب در اهواز تولید می‌شود که معادل ۷۰ درصد آن یعنی ۵۵۰ هزار مترمکعب باید در مخازن آب ذخیره شود این درحالی است که مخزن ذخیره آب اهواز کمتر از ۲۰۰ هزار مترمکعب گنجایش دارد که از این مقدار نیز ۱۰۰ هزار مترمکعب آن غیرفعال است و یکی از دلایل افت فشار و قطعی آب نیز همین امر است.

۹۸۸۷ / ۶۰۳۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.