معصومه خنفری یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: سیل بند روستای ام الگصاص در این شهرستان همچنان باز است و یکی از دلایل جاری شدن سیلاب در غرب شهرستان کارون شکسته شدن این سیل بند است.
وی گفت: رودخانه 'ام الگصاص' در غرب این شهرستان وجود دارد که در گذشته سیل بندی در کنار این رودخانه ساخته شده بود که در سیلاب اخیر این سیل بند شکسته شد .
خنفری با اشاره به مسدود بودن مسیر بسیاری از روستاهای این شهرستان بر اثر سیلاب ادامه داد: در برخی از روستاها نیز مردم با شکستن جاده ها تلاش داشتند تا از ورود سیلاب به روستاهای خود جلوگیری کنند به همین دلیل با فروکش کردن سیلاب جاده های دسترسی بسیاری از روستاهای این شهرستان قطع شده و قایق هم امکان تردد در این روستاها را ندارد.
وی افزود: کارشناسان بنیاد مسکن از استان هرمزگان به عنوان استان معین این شهرستان برای ارزیابی خسارت های وارده از سیلاب در شهرستان کارون مستقر هستند.
فرماندار کارون درادامه با اشاره به اینکه خسارت ناشی از سیل در برخی روستاهای این شهرستان هنوز قابل تشخیص نیست ادامه داد: بسیاری از اهالی روستاهای این شهرستان از جمله روستای جنگیه با وجود فروکش کردن سیلاب به دلیل اینکه خانه های آن ها بر اثر سیلاب تخریب و نا ایمن شده است همچنان در اردوگاه های اسکان هستند .

** روستاهای شرق شهرستان کارون همچنان در تهدید سیلاب
فرماندار شهرستان کارون گفت: هنوز شرایط در شهرستان کارون عادی نشده است و سیلاب همچنان روستاهای شرق این شهرستان را که در کنار 2 کانال ' بحره' و ' ریزگردها ' قرار دارند تهدید می کند.( کانال بحره و کانال ریزگردها آب را به تالاب شادگان هدایت می کنند).
شهرستان کارون شامل 53 روستای کوچک و بزرگ با حدود 200هزار نفر جمعیت است.
در سیلاب اخیر بیش از 60 روستای این شهرستان درگیر سیلاب شد و 42 مدرسه در این شهرستان برای اسکان سیل زدگان در نظر گرفته شد.
از اوایل فروردین ماه امسال با طغیان رودخانه دز، کارون و کرخه بسیاری از شهرستان های خوزستان درگیر سیلاب شدند.
در این مدت به بیش از 250 هزار نفر سیل زده در استان امداد رسانی شد و 91 اردوگاه اسکان برپا شد.
7158/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.