به گزارش ایرنا حجت ‌الله مهدیان روز پنجشنبه در نشت خبری که در محل سرپرستی شعب این بانک در اهواز برگزار شد، اظهارداشت: از جمله سیاست های اصلی بانک توسعه تعاون ارائه تسهیلات جهت ایجاد فرصت های شغلی است.
وی ادامه داد: در این راستا باید 70 درصد منابع قابل واگذاری به شکل تسهیلات در اختیار تعاونی ها قرار بگیرد و 30 درصد مابقی در قالب وام عادی به مشتریان اختصاص یابد.
وی گفت: با اختصاص و ارائه تسهیلات به متقاضیان ایجاد شغل و اجرای چندین طرح تولیدی 24 هزار فرصت شغلی در کشور طی یک سال گذشته ایجاد شده است.
این مقام مسئول در بانک توسعه تعاون کشور یادآور شد: سهم استان خوزستان از این اعتبارات 950 میلیارد ریال است که از این مقدار تا کنون 720 میلیارد آن مصوب و پرداختی صورت گرفته 560 میلیارد ریال است.
مهدیان تعداد فرصت های شغلی ایجاد شده در استان خوزستان که با ارائه تسهیلات بانک توسعه تعاون صورت گرفته را یک هزار و 150 نفر اعلام کرد و گفت: این تعداد تا پایان امسال قطعا افزایش بیشتری می یابند.
وی موسسات عامل اینگونه تسهیلات را بانک های توسعه تعاون، کشاورزی، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید بیان کرد و افزود: در اشتغال روستایی نرخ 6 درصد و دوره بازپرداخت 9 ساله است به صورتی که هر وام 2 سال دوره مشارک، یک سال تنفس و 6 سال دوره بازپرداخت دارد.

**بانک توسعه تعاون به دنبال افزایش شعب فیزیکی نیست
مهدیان با تاکید بر اینکه بانک توسعه تعاون دارای شخصیت حقوقی و استقلال اداری و مالی است، گفت: این بانک به صورت شرکت دولتی در حمایت و اجرای برنامه های وزارت تعاون در تامین منابع سرمایه ای بخش تعاونی طبق مقررات این اساسنامه و قوانین پولی و بانکی کشور عمل می کند و مشمول نظارت بانک مرکزی است.
وی تعداد شعب و باجه های موجود را 450 شعبه و 50 باجه عنوان کرد و افزود: از این تعداد 20 شعبه و یک باجه در سطح استان خوزستان مشغول فعالیت هستند.
رئیس هیئت ‌مدیره بانک توسعه تعاون کشور در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه چرا چنین بانک دولتی از این تعداد شعبه محدود برخوردار است، گفت: این موضوع نه تنها یک ضعف نیست بلکه نشانه قوت یک بانک دولتی است.
مهدیان افزود: این بانک رویکرد مناسبی به بانکداری الکترونیک دارد و بر اساس آن ضرورتی برای افزایش شعب وجود ندارد.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون تصریح کرد: زیرساخت های این نوع از بانکداری به شکل پیشرفته ای در این بانک رشد و در حال توسعه است.

**بانک توسعه تعاون علاقمند به افزایش همکاری با هلدینگ شستا
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در این نشست با اشاره به اینکه هلدینگ شستا از جمله مجموعه های وزارت کار، رفاه و تامین اجتماعی است ، گفت: در حال حاضر تعدادی از شرکت های این هلدینگ بزرگ اقتصادی مشتری بانک توسعه تعاون هستند اما در تلاش برای افزایش همکاری ها هستیم.
مهدیان یادآور شد: با تغییراتی که وزارت کار، رفاه و تامین اجتماعی داشته است بر همکاری های مشترک بین مجموعه های وابسته این وزارتخانه با این بانک تاکید شده است.
رئیس هیئت ‌مدیره بانک توسعه تعاون کشور همچنین در خصوص بدهی های مالی دولت به بانک ها، عنوان کرد: این بانک در حال حاضر هیچگونه بدهی و یا طلبی از دولت ندارد.
بر اساس این گزارش ، بانک توسعه تعاون دارای اهداف تخصصی و توسعه ‌ای بخش تعاون است که شامل بکارگیری امکانات بانکی در راستای ارتقاء و بهبود سهم بخش تعاون در اقتصاد ملی، جذب کمک‌ های دولتی به ‌منظور حمایت مالی و ایجاد خط اعتباری در گسترش فن ‌آوری اطلاعات و ارتباطات در بخش تعاون، مشارکت در ایجاد نهادهای مالی، فنی و حقوقی موردنیاز بخش تعاون، ارائه محصولات و خدمات در بخش مسکن و ساختمان با اولویت بخش تعاون و دریافت کمک ‌های بلاعوض دولت یا سایر سازمان‌ ها می شود.
بانک توسعه تعاون از نیمه مرداد سال 1388 فعالیت خود را آغاز کرد و در این مدت به گفته مدیرعامل آن، بیش از 290 هزار میلیارد ریال تسهیلات اعتباری پرداخت کرده است.
9931/6064
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.