حمید روشن روان یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: میزان بارندگی ها در سال آبی جاری به طور چشمگیری کاهش یافته است و چشمه ها و قنات ها کم آب شده و بعضا خشک شده است.
وی افزود: با این شرایط، سال آتی به ناچار باید شماری از چاه های کشاورزی که برای استفاده آشامیدنی مناسب است را اجاره کنیم.
وی خاطرنشان کرد: تابستان امسال آب 13 حلقه چاه کشاورزی که کیفیت مناسبی داشت وارد مدار آب روستاها شد اما پیش بینی می شود سال آتی این رقم بیشتر شود.
براساس آخرین سرشماری انجام شده 48 درصد ازجمعیت 863 هزار نفری خراسان شمالی در روستاها ساکن هستند.

* مشکلات اجتماعی، سد راه برخی پروژه های آبرسانی
روشن روان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برخی پروژه های آبرسانی ما با مشکلات اجتماعی روبه رو می شود گفت: بروز مشکلات اجتماعی سبب کندی اجرای پروژه ها می شود.
وی خاطرنشان کرد: البته با ورود شوراها به عنوان معتمدان روستاییان و دهیاران به عنوان نمایندگان دولت در روستاها بسیاری مشکلات حل می شود اما بعضا برخی پروژه ها معطل حل مشکلات اجتماعی می شود.
وی گفت: به طور مثال آبرسانی به روستای جمی یکی از پروژه هایی است که اجرای آن با مشکل اجتماعی روبه رو شد و اهالی سایر روستاها که مخالف اجرای این پروژه بودند لوله های پیمانکار را آتش زدند و خسارت هایی به پیمانکار وارد شد.

* روستاییان با مزایای طرح فاضلاب آشنا شوند
روشن روان درباره اجرای طرح های فاضلاب در روستاها گفت: برای جلوگیری از آلوده شدن منابع آب، اجرای طرح های فاضلاب در روستاها در دستور کار است و اکنون طرح های فاضلاب در روستای اسلام آباد در شیروان، تازه قلعه در راز و جرگلان و تبر در جاجرم اجرایی شده است.
وی درباره استفاده پساب تصفیه خانه ها گفت: با رایزنی های انجام شده با کارخانه قند، تلاش داریم تا پساب تصفیه خانه اسلام آباد شهرستان شیروان برای آبیاری فضای سبز این کارخانه مورد استفاده قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی افزود: امید است این رایزنی ها به نتیجه برسد.
شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی 116 هزار و 185 مشترک دارد.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.