هادی جواهری دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه تفتازان یکی از روستاهای پایلوت پروژه منارید در این شهرستان است اظهار کرد: تقویت پوشش گیاهی، بهره برداری، تقویت بنیه مالی حوزه نشینان، حفاظت خاک و پیشگیری از سیلاب ها از جمله اهداف کشت گیاه دارویی باریجه در این منطقه بوده است.
وی با بیان اینکه کشت این گیاه دارویی برای اولین بار در روستای تفتازان صورت گرفت گفت: هم اکنون طرح بهره برداری گیاه دارویی باریجه در روستای بیگان، قلعه زو و عبدآباد از توابع بخش مرکزی شیروان به مرحله اجرا رسیده است که مجموع کل گستره آن 154 هکتار می باشد.
جواهری با بیان اینکه ظرفیت میزان استحصال این گیاه دارویی در این شهرستان در روستای عبدآباد و بیگان هزار و 51 تن و در قلعه زو 531 تن است و افزود: امسال 531 تن از این گیاه از روستای قلعه زو در این شهرستان برداشت شد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان گفت: برای کشت گیاه دارویی باریجه یک سال بهره برداری و دو سال قرق با عملیات کپه کاری انجام می شود.
به گفته جواهری بذر باریجه در شهرستان شیروان در مهر و آبان ماه کشت و مرداد ماه برداشت می شود.
شهرستان شیروان 400 هزار هکتار مساحت دارد که 290 هزار هکتار آن به صورت منابع طبیعی تجدید شونده و 110 هزار هکتار مستثنیات قانونی اشخاص شامل زمین های زراعی، باغ، جاده و محدوده روستاها و شهرهاست.
7186/6042 خبرنگار: فاطمه مقدسی باجگیران** انتشار دهنده: سید حسین قدسی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.