محمد رضایی دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه مبارزه با این آفات از اواسط خرداد ماه در این استان آغاز شده است اظهار کرد: در مزارع ذرت، چغندرقند، پنبه، گوجه فرنگی، پیاز، سیب زمینی، نخود و خیار مبارزه با این آفات صورت گرفته است.
وی گفت: بیشترین سطح مبارزه در مزارع پنبه مانه و سملقان با هزار و 900 هکتار و پس از مزارع چغندر قند شیروان با هزار و 500 هکتار مبارزه انجام شده و همچنان ادامه دارد.
رضایی افزود: این آفت در استان عمدتا به محصولات که با تاخیر کشت می شود از جمله پیاز، سیب زمینی، چغندر قند، یونجه، گوجه و... ظاهر می شود و خسارت وارد می کند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه یک حشره از این آفت 1500 عدد تخم گذاری می کند گفت: میزان جفت گیری و زاد و ولد این حشره بالا و همه چیز خوار است که هم اکنون مبارزه با این آفت در سطح مزارع کل استان از هفته قبل شروع شده است.
رضایی افزود: طی چند سال اخیر این آفت در استان نبوده و آفت اتفاقی است که به دور از آفتاب فعالیت می کند و بهترین زمان مبارزه با آن شب است.
وی برای جلوگیری از خسارت این آفات به مزارع استان تاکید است همه کشاورزان باید با کارشناسان مربوط هماهنگی لازم را داشته باشند تا شاهد خسارت در این زمینه نباشیم.
خراسان شمالی 344 هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که سالانه بیش از دو میلیون و 500 هزار تن انواع محصول زراعی، باغی و دامی تولید می شود.
7186/ 6042 خبرنگار: فاطمه مقدسی باجگیران** انتشار دهنده: سیدحسین قدسی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.