مهندس علی بهنام فر روز شنبه به ایرنا اظهار داشت: در این راستا، ۵۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای هشت طرح زیرساختی کشاورزی در استان اختصاص یافت و هزینه شد.
وی افزود: برای سال ۹۹ نیز یکهزار و ۶۰ میلیارد ریال برای اجرای هشت طرح کشاورزی استان مصوب شده است.
وی گفت: توسعه روش های نوین آبیاری در سطح سه هزار و ۵۶۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان از جمله این طرح های زیرساختی بخش کشاورزی استان است که در این سفر مصوب شد.
وی بهسازی و نوسازی قنوات به طول ۱۸ کیلومتر را از دیگر مصوبات بخش زیرساختی کشاورزی استان در این سفر عنوان کرد و گفت: تامین آب برای توسعه ۴۵۰ هکتار از باغ های واقع در اراضی شیب دار استان را از دیگر مصوبات این سفر است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی اظهار داشت: تکمیل مجتمع های گلخانه ای و دامپروری در استان توسط شرکت شهرک های جهاد کشاورزی استان نیز از دیگر مصوبه ها بود.
بهنام فر اجرای طرح کاداستر اراضی در بخش کشاورزی استان به مساحت ۱۲ هزار هکتار را از جمله طرح مصوب این سفر دانست و گفت: تاکنون برای اجرای این طرح ۲۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته و عملیات انجام کاداستر اراضی در بخش کشاورزی استان شروع شده است.
مهندس بهنام فر افزود: هنوز از محل اعتبارات استانی اعتباری به این طرح مصوب اختصاص نیافته است.
وی اجرای عملیات آبخیزداری در سطح ۶۴ هزار هکتار از اراضی ملی استان توسط سازمان جنگل ها و مراتع کشور را از دیگر مصوبات این سفر برشمرد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در ادامه اجرای طرح مطالعات جامع و عملیات اجرایی ساماندهی عشایر توسط سازمان امور عشایری را از دیگر مصوبات این سفر در بخش کشاورزی استان نام برد و گفت: ۱۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیز برای اجرا اختصاص یابد.
وی افزود: همچنین مصوب شد که برای اجرای طرح های کوچک تامین آب در بخش کشاورزی استان شامل ساخت استخرها، بندهای انحرافی و کانال های انتقال آب در سال مالی ۹۸ میلغ ۸۰ میلیارد ریال اختصاص داده شود.
مهندس بهنام فر افزود: با توجه به اینکه اعتبار مصوب باید از محل اعتبارات ملی و استانی اعطا شود، مقرر شد که بیشترین اعتبار تخصیصی از محل اعتبارات استانی انجام شود.
وی گفت: تاکنون ۳۳ میلیارد و ۶۰ میلیون ریال اعتبار از محل منابع استانی در سال مالی جاری به این طرح اختصاص یافته است.
خراسان شمالی ۳۴۴ هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که از این سطح ۳۰۰ هزار هکتار مربوط به بخش زراعی است.