عادل مهری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:  از محورهای اصلی در مجامع بین‌المللی تاثیر نگرش های صلح داوطلبانه یا جنگ طلبانه افراد در تدوین تصمیم سازی راهبردی جهانی است به گونه ای که  نخبگان شاهد با حضور در این مجامع توانسته اند در ارتقای چهره صلح طلبانه ایران اسلامی نقش موثری داشته باشند.

وی گفت: دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگران با حمایت و ارائه خدمات تخصصی به نخبگان شاهد، در کنفرانس های بین المللی حقوق بشر که با حضور متفکران و اندیشمندان برجسته برگزار می شود، شاهد ارتقای علمی، پژوهشی، فرهنگی و هنری نخبگان در تراز بین المللی است.

وی افزود: این حمایت ها منحصر به حمایت های آموزشی در قالب ارائه آثار علمی در مجامع بین المللی نیست بلکه  شامل فرصت های مطالعاتی در خارج از کشور و ارتقای آموزشی نخبگان شاهد برای بکارگیری در حوزه های مدیریتی و اجرایی کشور نیز است.

مهری با اشاره به این‌ که تاکنون ۱۲۰تشکل شاهد و ایثارگر با مجوز رسمی وزارت کشور فعالیت می کنند، افزود: دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد از فعالیت هایی حمایت می کند که با چهارده شاخص شورای عالی انقلاب فرهنگی، بنیاد نخبگان و هیات دولت همسویی داشته باشد و کمیته‌های تخصصی این نهاد از افراد متخصص و صاحب نظر به‌ منظور سیاست‌گذاری بهره می برد.

وی گفت: تاکنون ۹ هزار نخبه ایثارگر در کشور را ساماندهی شده است که در این بین ۱۰۷ نخبه در استان خراسان شمالی از خدمات این دفتر بهره‌مند هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.