رمضانعلی حسن زاده روز سه‌شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال برای اجرای طرح های فاضلاب در روستاهای استان، پنج میلیارد ریال تصویب شده است که این رقم به صورت ۱۰۰ درصد تخصیص یافته است.

وی گفت: هم اکنون اجرای طرح فاضلاب در روستاهای اسلام آباد، تازه قلعه، طبر و محمودی در دست اجرا است.

وی اظهار داشت: طرح اجرای شبکه فاضلاب در روستای طبر شهرستان جاجرم از سال ۸۴ آغاز شده و اکنون ۹۸ درصد پیشرفت دارد و طرح فاضلاب روستای محمودی هم بیش از ۷۰ درصد رشد دارد.

حسن زاده گفت: طرح فاضلاب روستای اسلام آباد در شهرستان شیروان هم ۹۵ درصد پیشرفت دارد و اجرای شبکه فاضلاب در روستای تازه قلعه در شهرستان مرزی رازو جرگلان هم ۹۳ درصد پیش رفته است.

کمبود اعتبار برای طرح های فاضلاب 

سرپرست شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی در باره مشکلات اجرای فاضلاب در روستاها گفت: کمبود اعتبار و هزینه بسیار بالای اجرای فاضلاب به دلیل تعداد زیاد اجرای منهول ها، عمق بالای حفاری کانال ها و اجرای تصفیه خانه و ساخت و ساخت آزمایشگاه از جمله مشکلات برای اجرای این طرح ها است.

وی در باره اجرای پساب تولیدی در این طرح ها گفت: در خصوص بازچرخانی پساب کارخانه قند شیروان مذاکراتی انجام شده که تاکنون نتیجه ای حاصل نشده است.

حسن زاده تصریح کرد: خروجی تصفیه خانه های فاضلاب سه تصفیه خانه اسلام آباد، تازه قلعه و طبر به صورت پساب تصفیه شده،  مطابق استانداردهای زیست محیطی در رودخانه های فصلی منطقه تخلیه می شود تا با بازچرخوانی طبیعی آب، وارد سیکل طبیعی آن شود.  

وی در باره توسعه فاضلاب در سایر روستاها گفت: اکنون با توجه به دستورهای شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور پروژه های موجود برای تکمیل دارای اعتبار بوده و فاقد فاز توسعه است.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی با بیان اینکه سه پروژه فاضلاب،  از محل اعتبارات وام بانک توسعه اسلامی در دست پیگیری است گفت: پیمانکار آنها مشخص شده است،  در پروژه مایوان عملیات اجرایی آغاز شده، در دو پروژه دیگر، شامل بک پولاد و روئین،  عملیات در مرحله آماده سازی و تجهیز کارگاه است.   

شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی ۱۲۱ هزار مشترک آب دارد.  

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.