به گزارش ایرنا امینرضا مرآتی روز یکشنبه در نشست کمیته برنامهریزی این شهرستان گفت: برندسازی تولیدات پنیر پوستی برنامه ای در راستای اقتصاد مقاومتی است که می تواند گامی موثر برای رونق دادن به حوزه اشتغال و درآمد بانوان عشایر باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه اقتصاد استان خراسان شمالی و شهرستان شیروان بر پایه کشاورزی و دامداری است، باید با برندسازی برخی محصولات لبنی منطقه، به معیشت مردم کمک شود که امید است با ثبت پنیر پوستی، نسبت به ایجاد کارگاه هایی برای افزایش اشتغال و درآمدزایی قشر زحمتکش و پرتلاش دامدار اقدام شود.
به گفته فرماندار شیروان، پنیر پوستی عشایر که به شیوه سنتی تهیه می شود علاوه بر خواص سرشار غذایی، به گفته کارشناسان پزشکی به دلیل نوع نگهداری و فرآوری، حاوی باکتری هایی است که برای دستگاه گوارش بسیار مفید است.
شهرستان شیروان ۱۳ هزار نفر جمعیت عشایری دارد که در قالب ۲ هزار و ۷۰۰ خانوار، ۳۵۰ هزار راس دام سبک در اختیار دارند.
فرماندار شیروان همچنین گفت: پس از توفیق در ثبت پنیر پوستی عشایر به نام شهرستان، ثبت سیب اوغاز و شیره انگور شیروان در اولویت های بعدی برای ثبت ملی قرار دارند که برای آن برنامه ریزی های لازم صورت خواهد گرفت.
مرآتی همچنین در این نشست از دستگاه های اجرایی شیروان خواست تا نسبت به پرداخت بدهی های معوقه خود به دستگاه های خدمات رسان شهرستان اقدام کنند و افزود: بخش عمده خدمات رسانی به مجموعه شهرستان از محل همین مطالبات صورت می گیرد و ادارات باید شرایط یکدیگر را بیشتر درک و رعایت کنند.
فرماندار شیروان گفت: در بحث پرداخت بدهی ها، تنها آموزش و پرورش باید مستثنی کرد و از ابتدای مهرماه هیچ مدرسه ای در شیروان نباید در بحث آب، برق و گاز مشکل داشته باشد.
شیروان به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
۷۱۸۶/۵۱۳۲