علی خالق زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به استقبال زیاد مردم در سال های اخیر از این ورزش، اجرای برنامه های متنوع و خاص و هیات های فعال نیاز به تجهیزات و سالن دیگری است که انتظار می رود بخش خصوصی ورود پیدا کند.
وی با بیان اینکه برخی از علاقه مندان به این ورزش به خاطر وجود فقط یک سالن در این شهرستان و دوری مسافت شرکت و حضور نمی یابند گفت: هم اکنون یک سالن زورخانه ای در این شهر در دست ساخت است که 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
خالق زاده با بیان اینکه به خاطر نبود اعتبار و کم کاری پیمانکار ساخت این طرح برای مدتی متوقف شده بود افزود: این سالن در مجموعه ورزشی آزادی در مساحت 300 متر مربع است که برای تکمیل آن یک میلیارد ریال اعتبار لازم است و در صورت تخصیص به موقع اعتبارات عملیات ساخت آن تا سال آینده به اتمام می رسد.
رییس اداره ورزش و جوانان شیروان با بیان اینکه باید قدر ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای را بدانیم و با گسترش این رشته در راه جهانی شدن آن قدم برداریم گفت: هم اکنون 150 ورزشکار پهلوانی و زورخانه ای از سن 7 سالگی تا 70 سالگی در این شهرستان فعالیت دارند.
ورزش زورخانه‌ای یا ورزش باستانی و پهلوانی نام مجموعه حرکات ورزشی با اسباب و بی‌اسباب و آداب و رسوم مربوط به آن است که در محدوده تاریخی و فرهنگی ایران از گذشته‌های دور رواج داشته‌ است.
پرونده ثبت جهانی آیین‌های پهلوانی و زورخانه‌ای کشور با همکاری فدراسیون این ورزش و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آماده سازی شد و آیین‌های پهلوانی و زورخانه‌ای آبان ماه 1389 در فهرست میراث معنوی یونسکو به ثبت جهانی رسید.
7186/ 6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.