بهزاد سلطانی روز شنبه در حاشیه رونمایی از 30 طرح موفق شرکتهای دانش بنیان در مشهد طی گفت و گو با خبرنگاران افزود: سال گذشته 2 هزار و 600 میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی به توسعه شرکتهای دانش بنیان در کشور اختصاص یافت.
وی اظهار کرد: از این مبلغ حدود 2 هزار میلیارد تومان به شرکتهای دانش بنیان پرداخت شد که 1200 میلیارد تومان طرح در این راستا در دست بررسی است.
وی گفت: علاوه بر آن 10 بانک کشور به اختصاص هزار و 200 میلیارد تومان از منابع خود برای پرداخت به این شرکتها متعهد شده اند که 266 میلیارد تومان آن در قالب وام بانکی پرداخت شده است.
سلطانی افزود: طی چهار سال گذشته چهار هزار و 335 درخواست از شرکتهای دانش بنیان دریافت کرده ایم که 2 هزار و 408 درخواست تصویب شده و هزار و 57 طرح نیز انجام و خاتمه پیدا کرده است.
وی تعداد شرکتهای فعال دانش بنیان کشور را سه هزار و 340 شرکت اعلام کرد و گفت: 75 درصد این شرکتها دست کم یک بار از خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده کرده اند.
وی همچنین دانشجویان کشور را به عنوان ظرفیت بالقوه برای توسعه شرکتهای دانش بنیان دانست.
سلطانی اظهار کرد: معافیت مالیاتی 15 ساله برای این شرکتها، حضور فیزیکی شرکتها در شعاع 70 کیلومتری شهرها و استفاده از صندوق نوآوری و شکوفایی از جمله اقدامات حمایتی دولت از این مجموعه های دانش بنیان است.
وی افزود: علاوه بر آن کمک هایی برای آموزش، دریافت استاندارد برای محصولات تولیدی، معرفی محصولات در سفرهای خارجی و رفع برخی معایب کاری شرکتهای دانش بنیان از سوی این صندوق پرداخت می شود.
وی گفت: برای رونق شرکتهای دانش بنیان نیز وام هایی با سود 9 و 11 درصد به خریداران محصول این شرکتها داده می شود.
وی ادامه داد: خراسان رضوی 165 شرکت دانش بنیان دارد که معادل پنج درصد این شرکتها در کشور است در حالی که این استان رتبه چهارم کشور را در این زمینه به خود اختصاص داده است.
سلطانی ظرفیت خراسان رضوی برای شرکتهای دانش بنیان را تشکیل حدود 600 شرکت ارزیابی کرد و افزود: 325 درخواست از این استان به این صندوق ارسال شده و برای این تعداد طرح 61 میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی به طرح های موفق شرکتهای دانش بنیان خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: 59 طرح خاتمه یافته موفق از طرح های دانش بنیان این استان است که امروز از 30 طرح آن رونمایی شد.
وی همچنین تعداد پایان نامه و رساله های دکترای دفاع شده در خراسان رضوی را 15 هزار در سال تخمین زد و افزود: اگر حتی یک درصد از این پایان نامه ها تجاری شود، می توان سالانه 150 شرکت دانش بنیان در خراسان رضوی تشکیل داد.
3221 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.