حسن علم الهدایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هر میزان که تولید داخلی به سمت فناوریهای نوین، بهره گیری از دانش نخبگان و کار دانشگاهی پیش رود تمایل مردم نسبت به خرید کالای ایرانی بیشتر می شود.
وی ادامه داد: شرکتهای دانش بنیان نیز نه تنها باید محصول دانشگاهی داشته باشند بلکه تمام رفتارهای آنها اعم از بازاریابی و رقابت با تولید مشابه باید مبتنی بر دانش و فعالیت دانشگاهی باشد.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان گفت: از دیدگاه دانش محوری در فرآیند تولید علم و ثروت هر اندازه که مدیریت شرکتهای دانش بنیان و نوآور تقویت شود تولید کالای داخلی کیفی افزایش می یابد و توان رقابت با تولیدات مشابه خارجی را خواهد یافت لذا در این صورت رغبت مردم برای خرید اینگونه کالاها بیشتر می شود.
وی افزود: تجربه نشان داده هر کالای ایرانی که توانسته به توان رقابت با تولید مشابه خارجی دست یابد آن کالا مبتنی بر دانش و فناوری روز بوده و انتظار خریدار را برآورده کرده است. کالا با کیفیت و قیمت خود، بهترین معرف برای توان تولیدکننده است و مرغوبیت و رعایت استانداردها در تولید می تواند مصرف کننده را ترغیب به خرید آن نماید.
علم الهدایی ادامه داد: اگر به دنبال حمایت از کالای ایرانی هستیم در وهله نخست باید با پیوست دانش به تولید، کیفیت کالا را افزایش داد و با رفع موانع و تسهیل قوانین و حمایت از تولیدکننده، از قیمت تمام شده تولید کاست.
وی گفت: پارک علم و فناوری خراسان در سال 1381 بطور رسمی کار خود را آغاز کرد و تاکنون 600 ایده و شرکت دانش بنیان در این نهاد مورد پذیرش قرار گرفته اند. اکنون 220 شرکت فناور در پارک و مراکز رشد خراسان مشغول فعال هستند که از این تعداد 35 شرکت تنها در زمینه انرژی فعالیت دارند.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان در مورد دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان استان در سال گذشته نیز گفت: کسب موفقیت این شرکتها در زمینه تجهیزات پزشکی، گیاهان دارویی، آی.سی.تی، صنایع گاز و پتروشیمی و تولید فاکتور 8 با روش نوترکیب از جمله این دستاوردهاست.
7489/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.