جواد آرین منش روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران بر مبنای مشارکت و حضور مردم در صحنه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی استمرار یافته و بطور قطع مشارکت مردم در انتخابات از یکسو حق و از دیگر سو تکلیف است.
وی ادامه داد: مردم حق دارند در سرنوشتشان سهیم باشند و با رای خود آینده کشور را ترسیم کنند. از این رو همه ما در قبال خود و دیگران مسئولیت و وظیفه داریم. بر این اساس عدم مشارکت به مفهوم بی تفاوتی نسبت به سرنوشت خود و جامعه است اما مشارکت حداکثری موجب وحدت، ثبات امنیت ملی و تقویت مردمسالاری خواهد بود.
این فعال سیاسی گفت: مشارکت حداکثری گامی در مسیر توسعه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور و اساس نظامهای مردمی دموکراتیک و برنامه و اقدامات حاکمیت مبتنی بر نظرات و دیدگاه های مردم است. نظام جمهوری اسلامی ایران نیز بر سه رکن مردم و جمهوریت، اسلامیت و رهبری استوار است.
وی افزود: امور کشور هم برابر اصل ششم قانون اساسی با اتکا به آرا عمومی و از راه انتخابات اعم از انتخاب رئیس جمهوری، نمایندگان مجلس، خبرگان و شوراها باید انجام شود.
آرین منش ادامه داد: از این رو انتخابات تجلی مردمسالاری، نماد مشارکت ملی و اراده ملت است و در واقع مردمسالاری بدون مشارکت مردم و مراجعه به آرا عمومی و انتخابات بی معناست.
وی گفت: انتخابات گامی در راستای تحقق انتظارات مردم است. زمانی که منتخبان در مسیر تامین منافع ملی و ایجاد رفاه، آسایش و تامین معیشت مردم گام بردارند و بتوانند این رفاه را به ارمغان آورند در واقع در مسیر رضایتمندی، آرامش و انسجام ملی گام برداشته اند.
این نماینده ادوار مجلس افزود: برخی اقدامات همچون تهدید، تخریب، تطمیع و وعده های خارج از عرف و اختیارات و اقدامات تفرقه افکنانه آسیب انتخابات هستند که می تواند بر مشارکت مردم هم اثر نامطلوب داشته باشد.
وی با اشاره به ابلاغ سیاستهای انتخاباتی در مهر ماه سال گذشته از سوی مقام معظم رهبری ادامه داد: در بند پنجم این سیاستها به ممنوعیت هرگونه تخریب، تهدید، تطمیع و فریب و وعده های خارج از اختیارات قانونی و اقدامات مغایر با امنیت ملی تاکید شده است.
آرین منش گفت: باید همگان اعم از ناظران، مجریان، احزاب، رسانه ها و آحاد مردم در جهت عملیاتی شدن این سیاستها تلاش کنند.
وی افزود: در عین حال انتخابات در کشور ما با چالش خلاء احزاب بزرگ و فراگیر مواجه و دموکراسی بدون و جود احزاب بزرگ ابتر و ناقص است.
این فعالی سیاسی اصولگرا ادامه داد: باید نامزدها توسط احزاب بزرگ با برنامه مدون و گروه اجرایی مشخص و واجد صلاحیت پا به میدان رقابت بگذارند در حالی که امروز اینگونه نیست و نامزدها بدون پیشینه، سابقه و بدون طرح و برنامه چند روز مانده به انتخابات پا به میدان می گذارند که با اصول دموکراسی منافات دارد.
خبرنگار: فاطمه یوسفی **انتشاردهنده: حسین کریم زاده
1906/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.