امان الله نوروزی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد در 11 مکان اقامتی شامل مهمانپذیر، مدارس و مجتمع بین راهی اسکان یافتند.
وی اظهار کرد: همچنین در این مدت بیش از 12 هزار نفر از آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری بجستان دیدن کردند که این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 12 درصد افزایش دارد.
وی توزیع هشت هزار بروشور در زمینه معرفی آثار تاریخی و گردشگری بجستان بین مسافران نوروزی و بازدید کنندگان آثار تاریخی این شهرستان را از دیگر اقدامات ستاد خدمات سفر بجستان در این مدت دانست.
نوروزی گفت: بجستان با توجه به موقعیت جغرافیایی و مسیر ورودی به استان خراسان رضوی از استان های اصفهان، فارس، هرمزگان، خراسان جنوبی، کرمان و یزد دارای موقعیت خاصی است و با برخورداری از هشت کاروانسرا دارای بیشترین تعداد کاروانسراهای تاریخی استان است.
شهرستان بجستان با بیش از 40 اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار معنوی و ملی کشور در 278 کیلومتری جنوب استان خراسان رضوی واقع است.
از جمله آثار تاریخی شاخص بجستان می توان به پل یونسی، رباط های زین آباد و فخرآباد و مسجدهای جامع، مرندیز، ساواط و کاروانسراهای مزارآهنگ و خارفیروزی و باغ منزلهای رحیمی در شهر بجستان و بخشایش در روستای جزین اشاره کرد.
مهمترین آثار ثبت شده این شهرستان در فهرست میراث معنوی کشور جشن باستانی سده روستای جزین، فنون تهیه شیره انگور و هنر سبد و ترکه بافی روستای مزار و آیین نخل بندان و نخل گردانی شهر بجستان است.
2095/7545/ 6053 خبرنگار: فهیمه نعمتی شهری ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.