مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: در حال حاضر بیمارستان‌های امام رضا (ع)، قائم (عج) و همچنین بیمارستان‌های کودکان "اکبر" و "شیخ" در مشهد برای درمان بیماران احتمالی مبتلا به کرونا به طور اختصاصی در نظر گرفته شده و به تدریج سایر بیمارستان‌ها نیز به این تعداد افزوده می‌شود.

دکتر حمیدرضا رحیمی افزود: شهرداری مشهد نیز اقداماتی را برای پیشگیری از کرونا از طریق ضد عفونی اتوبوس‌ها و قطارشهری و اختصاص چند سوله برای امور درمانی انجام داده است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تمام سطوح اعم از پیشگیری، درمان و پشتیبانی، خرید وسایل و تجهیزات پزشکی برای کنترل بیماری کرونا آماده است.

وی مهم‌ترین راهکار پیشگیری از کرونا را رعایت بهداشت فردی دانست و گفت: دست ندادن و روبوسی نکردن، ضدعفونی کردن دست‌ها، پرهیز از حضور در اماکن عمومی در صورت امکان، توجه ویژه به سالمندان، کودکان و بیماران از توصیه‌های مهم بهداشتی برای پیشگیری و مبارزه با کروناست.

رحیمی افزود: از سوی دیگر  مسافران خارجی ورودی به خراسان رضوی در پایگاه‌های مراقبت مرزی دوغارون در تایباد، باجگیران در قوچان، لطف آباد در درگز، سرخس و فرودگاه مشهد به طور مستمر از نظر احتمال ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله کرونا غربالگری می‌شوند.

وی ادامه داد: تاکنون هیچ موردی از بیماری کرونا در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گزارش نشده است.

در حال حاضر پنج میلیون نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و مابقی این جمعیت در دانشکده و دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، تربت‌حیدریه، تربت‌جام، گناباد و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شوند.

طبق آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون چهار نفر بر اثر بیماری کرونا در کشور جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.