علیرضا محولاتی روز پنج شنبه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم گناباد افزود: تبیین مشارکت حداکثری به عنوان یک ضرورت وظیفه همه مسوولان و دست اندرکاران بخشهای مختلف و از جمله فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است و باید از همه ظرفیتهای موجود در این زمینه بهره گرفت و دستگاه قضایی هم از هیچ تلاشی در این زمینه دریغ نمیکند  ولی نباید به بهانه فضاسازی برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات برای تبلیغات زودهنگام انتخاباتی برخی نامزدها سوء استفاده کرد.

وی با اشاره به گزارش دو مورد تبلیغات زودهنگام توسط نامزدهای حوزه انتخابیه گناباد و بجستان ادامه داد: هر گونه فعالیت و تبلیغات زودهنگام انتخاباتی جرم است و در برخی موارد قانون گذار مجازاتی شامل دو سال حبس برای مرتکبان آنها در نظر گرفته است.

رییس دادگستری گناباد بیان اینکه برخی از تخلفات توسط افراد و در فضای مجازی و رسانه ها ممکن است به دلیل فقدان آگاهی  نسبت به جرایم انتخاباتی انجام شود گفت: باید آگاهی آحاد جامعه و اصحاب رسانه و فعالان این بخش را نسبت به این تخلفات افزایش داد و قوانین مربوطه و مجازاتهای هر  تخلف از طریق رسانه های ارتباط جمعی برای مردم تبیین شود.

محولاتی ایجاد کمیته رصد فضای مجازی و برگزاری جلسه توجیهی با حضور مدیران مسوول و خبرنگاران کانالهای تلگرامی و رسانه های این شهرستان در آستانه انتخابات را خواستار شد و افزود: در این جلسه باید همه مصادیق تخلفات رسانه ای برای این افراد بیان و تبیین گردد و اگر بعد از آن تخلفی دراین بخش صورت گرفت بدون اغماض با مرتکبان آنها برخورد شود.

وی همچنین تشکیل کارگروه رسانه به عنوان یکی از کارگروه‌های شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان گناباد را ضروری دانست.

دادستان عمومی و انقلاب گناباد هم گفت: ما مخالف اطلاع رسانی شفاف و سالم توسط رسانه های مجاز نیستیم ولی افزایش بد اخلاقی ها در این بخش به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

حمیدرضا بنی اسدی با اشاره به اینکه طرفداری مسوولان و پرسنل ادارات و استفاده از امکانات دستگاه‌های اجرایی برای طرفداری از نامزدهای انتخاباتی مصداق بارز تخلف است افزود: نباید شائبه ای مبنی بر جانبداری ادارات گناباد از نامزد و یا نامزدهای انتخاباتی در اذهان عمومی ایجاد شود.

وی تاکید کرد: اطلاع رسانی در فضای مجازی باید منجر به آرامش و حفظ نظم و امنیت در جامعه شود و باید از انعکاس هر گونه مطلبی که خدشه ای در این زمینه ایجاد می کند پرهیز کرد و مسوولان ذیربط و از جمله اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باید نظارت بیشتری بر فعالان این بخش داشته باشند.

فرمانده انتظامی گناباد هم با اشاره به اینکه امنیت برای ما خط قرمز است و تشویش اذهان عمومی که امنیت شهرستان را به مخاطره می اندازد به هیچ عنوان صحیح نیست گفت: رسانه ها باید هم در طول سال و هم در آستانه انتخابات از این مساله پرهیز کنند.

سرهنگ قربانعلی قربانی افزود: توجه به مقوله پیشگیری از طریق آموزش و افزایش سطح آگاهی فعالان فضای مجازی و رسانه ها نسبت به قوانین و مصادیق تخلفات انتخاباتی ضروری است.

۱۸ نفر از مجموع ۲۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی را نمایندگان استان خراسان رضوی در خانه ملت تشکیل می‌دهند و  استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی ۱۲ حوزه انتخاباتی دارد.

حوزه انتخابیه گناباد و بجستان دارای یک نماینده در مجلس شورای اسلامی است.

یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و همزمان با آن پنجمین انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری روز دوم اسفند ماه آینده برگزار می شوند.

شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.