دکتر الهام بهره‌مند عصر چهارشنبه در گفت‌وگو خبرنگار ایرنا افزود: با این وجود پیرو مصوبه کمیته آنفلوانزای دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه با هدف گسترش خدمت بهداشتی درمانی و اقدامات پیشگیرانه از شیوع این بیماری همه خدمات لازم به شهروندانی که به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند ارائه می‌شود.
وی ادامه داد: هم‌اینک ارائه خدمات سطح یک در همین زمینه بطور شبانه‌روزی در محل کلینیک احمدیه واقع در شهر تربت‌حیدریه به مراجعان صورت می‌گیرد تا بیماری آنفلوانزا مهار شود.

معاون دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه بر لزوم رعایت توصیه‌های بهداشتی توسط عموم شهروندان نیز تاکید و بیان کرد: به منظور پیشگیری از ابتلاء به آنفلوآنزا حتما فاصله یک متری از افراد مشکوک به بیماری رعایت شود.

وی گفت: "پرهیز از در آغوش گرفتن، بوسیدن و دست دادن، لمس نکردن چشم، بینی و دهان با دست آلوده، مراجعه فوری به پزشک در صورت مشاهده علائم کسالت، استراحت در منزل در صورت شک به ابتلاء، پوشاندن دهان و بینی هنگام سرفه و عطسه و دفع بهداشتی دستمال استفاده شده" از اقدامات لازم برای پیشگیری از انتقال بیماری آنفلوآنزا هستند. 
دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه ۳۶۰ هزار نفر را در سطح سه شهرستان مه‌ولات، زاوه و تربت‌حیدریه زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دارد.
۱۹۰ تخت بیمارستانی در بیمارستان نهم دی تربت‌حیدریه و ۲۰ تخت بیمارستانی در مه‌ولات دایر است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.