نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع تاسیس فرودگاه در نیشابور، گفت: نمی‌شود گفت راه نمی‌سازیم چون توجیه اقتصادی ندارد. فرودگاه بستر و مسیر توسعه است؛ خوشبختانه می‌توانیم بگوییم که هسته اولیه فرودگاه در شهرستان نیشابور شکل گرفته است.

 
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، حمید گرمابی در نشستی که با اصحاب رسانه در محل سالن جلسات شورای شهر نیشابور برگزار شد، بیان کرد: خوشبختانه می‌توانیم بگوییم که هسته اولیه فرودگاه در شهرستان نیشابور شکل گرفته و نهال اولیه تاسیس فرودگاه نیز کاشته شده است. این خبر خوش نتیجه بیش از دوسال تلاش بود. البته من نیز از همان ابتداموافق تاسیس فرودگاه نبودم اما با دیدن ظرفیت‌هایی که در نیشابور وجود دارد به این طرح راضی و خوشبین شدم.
 
وی ادامه داد: 55 فرودگاه در کشور وجود دارد که 47 عدد از آن‌ها را غیر اقتصادی خواندند. نمی‌شود گفت راه نمی‌سازیم چون توجیه اقتصادی ندارد. فرودگاه بستر و مسیر توسعه است و نمی‌توان به آن صرفا به منبعی برای درآمد زایی نگاه کرد.

گرمابی عنوان کرد: از 55 شهری که دارای فرودگاه هستند، نیشابور رتبه زیر 20 را در مقایسه با جمعیت شهرهای دیگر دارد. ما از بودجه دولتی قطع امید کردیم و به هیئت امنایی بودن این فرودگاه امید داریم.
 
 
حمید گرمابی گفت: در این سال‌هایی که بودجه‌ها قطره چکانی است هر اقدامی که قرار باشد، انجام شود نیاز به تلاش مستمر دارد.
 
گرمابی در رابطه با تبدیل دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه نیز تصریح کرد: از تیرماه 95 درخواست از مقامات مختلف برای ارتقاء دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه را داشتیم. آخرین باری که در این باره با مسئولان حرف زدم، گفته شد که شرایط سختی مانند مرکز استان بودن آن شهر وجود دارد که مشمول شهرستان نیشابور نمی‌شود.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه افزود: در ادامه پیشنهاد تاسیس رشته پزشکی در شهرستان نیشابور را مطرح کردیم که ایشان گفتند پیگیری خواهیم کرد. پس از فرستادن نماینده‌های ارزیاب برای تاسیس رشته پزشکی در شهرستان گزارش‌های خوبی ارائه گردید و روند مثبتی در حال طی شدن و ارزیابی‌های نهایی برای تکمیل این پروژه در حال انجام است.
 
وی در رابطه مشکلات کارگزاران مخابرات روستایی گفت: همزمان با آمدن وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به خراسان‌رضوی، تعدادی از کارگزاران در تربت و نیشابور تجمع کردند و همین طور در تهران شروع به تظاهرات کردند که آقای وزیر از این موضوع عصبانی شد، گاهی اوقات پیش می‌آید که شرایط برای تحقق یک خواسته مناسب نیست. توافقی که انجام شده باید اجرایی شود و حتما پیگیری می‌کنیم که اگر مشکلی دارد حل شود و اگر ندارد اجرا گردد. من اگر ببینم طرحی به سرانجام نمی‌رسد قطعا برای آن وقت نمی‌گذارم.
 
گرمابی به محرومیت 50 خانوار در روستای اسحاق‌آباد بخش زبرخان از آب، برق و گاز اشاره کرد و گفت: مشکلات این پنجاه خانوار خارج از طرح هادی است. باید منتظر باشیم و ببینیم که آیا بخش زبرخان ارتقا پیدا می‌کند یا خیر که اگر این اتفاق بیفتد مشکلات این پنجاه خانوار حل می‌شود. حدود 7 هزار مسکن، خارج از طرح هادی قرار دارند و هرکدام از سه نعمت آب، برق و گاز به نوعی محروم هستند.
 
وی عنوان کرد: زمانی که درخواست بودجه می‌شود اول باید منبع آن مشخص باشد و هر منبعی اجازه برداشت بودجه را نمی‌دهد اما ما توانستیم این بودجه 1500 میلیارد تومانی را دریافت کنیم. طرحی که برای دریافت این بودجه ارائه دادم به دلیل لابی‌هایی که در مجلس وجود داشت در کمیسیون مربوط مطرح نشد.

گرمابی در ادامه گفت: مجبور شدم به تنهایی پیشنهاد خود را در صحن علنی مطرح کنم؛ طرحی که ارائه شد افزایش و دوبرابر شدن محصولات یک شرکت پتروشیمی بود که ارزان‌ترین قیمت فراورده‌های نفتی را در تمام جهان داراست؛ با تصویب این پیشنهاد 1500میلیارد تومان بودجه به ما تخصیص پیدا کرد که آن را صرف امور بازنشستگان کشور خواهیم کرد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.