معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی گفت: براساس مصوبه در قانون بودجه امسال، برای تکمیل سایت‌های اداری نیمه تمام در شهرستان‌ها از طریق فروش فضاهای مازاد اقدام می‌شود.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، کوکب موسوی امروز 20 تیرماه در نشست پیگیری و امکان‌سنجی انتقال مالکیت ساختمان فعلی مرکز آموزش عالی کاشمر به وزارت علوم اظهار کرد: بر مبنای سیاستگذاری عدم تمرکز، توجه به شهرستان‌ها ضروری است، امیدواریم بتوانیم با این سیاستگذاری زمینه توسعه در شهرستان‌ها را محقق کنیم.
وی اظهار کرد: به رغم اینکه سال گذشته قرار بر این بود سایت‌های اداری تا 70درصد پیشرفت فیزیکی واگذار گردند و سایت‌های بالای 70 درصد توسط دولت تامین اعتبار شوند، اما امسال چنین مکانیزمی اتخاذ نشده است.
موسوی عنوان کرد: بر مبنای مصوبه در تبصره 12 قانون بودجه امسال، برای تکمیل فضاهای اداری باید از طریق فروش فضاهای مازاد شهرستان اقدام شود، البته برای سایت اداری خلیل‌آباد با توجه به مصوبات قبلی باید مرکز آموزش عالی کاشمر برنامه عملیاتی خود را ارائه دهد تا مورد بررسی قرار گیرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی گفت: برای واگذاری ساختمان فرمانداری کاشمر که اکنون به طور موقت در اختیار مرکز آموزش عالی این شهر قرار دارد، باید استاندار خراسان نظر نهایی را بدهد، هرچند با بخشنامه اخیر وزارت اقتصاد و دارایی این اجازه داده می‌شود که در راستای مولدسازی فضاها اقدام شود، منوط به این که برنامه مشخصی وجود داشته باشد.
وی افزود: اگر به این نتیجه برسیم که واگذاری ساختمان جدید فرمانداری به مرکز آموزش عالی به نفع شهرستان است، با نگاه توسعه‎ای بدون تعصب قدم برمی‌داریم تا برای توسعه شهرستان از این فضا استفاده ببریم.
حوزه آموزش عالی باید به جایگاه واقعی برسد
در ادامه این جلسه نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی گفت: به رغم اینکه تاکنون مدیران مرکز آموزش عالی و خیرین زحمات زیادی برای این مکان متحمل شده‌اند و برخی فضاها ساخته شده، اما هنوز زیبنده نیست و با توجه به رو به گسترش بودن آموزش عالی باید تلاش کنیم مرکز به جایگاه واقعی خود برسد.
بهروز بنیادی بیان کرد: اگرچه فضای فعلی مرکز آموزش عالی برای فرمانداری ساخته شده اما از نظر پدافند غیرعامل رد شد، به همین خاطر چند سالی است به صورت آموزشی درآمده تا فضای جدید فراهم شود، اما با توجه به اینکه فضای مورد نیاز به این سرعت ساخته نمی‎شود و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آمادگی دارد نقل و انتقال و تهاتر را با وزارت کشور انجام دهد، مسئولان استانی باید در این خصوص تصمیم‌گیری کنند.
وی گفت: برای تبدیل سایت اداری خلیل‌آباد به یک مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده انگور و مرکز رشد توسط مرکز آموزش عالی کاشمر رایزنی‌هایی شده که امیدوارم در استان تصمیمات خوبی اتخاذ شود.
فرمانداری در مضیقه است
در ادامه نشست فرماندار کاشمر طی سخنانی اظهار کرد: هرچند دیدگاه مرکز آموزش عالی دیدگاه توسعه‌ای است اما ما هم با محدودیت‌های بسیاری مواجه هستیم.
مسلم ساقی ابراز کرد: با توجه به اینکه فرمانداری به لحاظ فیزیکی و امکانات سخت افزای و نرم افزای در مضیقه است، باید به طریقی تعامل کنیم که هم برایمان برد برد باشد و هم حوزه توسعه شهرستان و وضعیت فرمانداری را بتوانیم همزمان پیش ببریم.
فرماندار کاشمر افزود: در حال حاضر درخواست مشخص مرکز آموزش عالی این است که مسئولان کمک کنند ساختمان دانشگاه احداث شود اما به دلیل طولانی بودن این فرآیند، در شرایط اعتباری فعلی، انتقال مالکیت ساختمان فعلی مدنظر است.
قول قائم مقام وزیر علوم برای انتقال مالکیت این مجموعه به دانشگاه
همچنین رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر طی سخنانی عنوان کرد: ساختمان فعلی مرکز آموزش عالی کاشمر متعلق به فرمانداری شهرستان بوده و انتقال مالکیت آن به این مرکز برای توسعه شهرستان و افزایش تعداد رشته‌ها، جذب دانشجو و هیات علمی بیشتر ضروری است.
هادی معماریان اظهار کرد: برای احداث پردیس مرکز آموزش عالی کاشمر، زمینی با موقعیت جغرافیایی خوبی تملک شده اما با توجه به شرایط اقتصادی کشور و وضعیت تخصیص اعتبارات، تا سه یا چهار سال آینده امکان تکمیل آن وجود ندارد، لذا انتقال مالکیت ساختمان فعلی که متعلق به فرمانداری است به مرکز آموزش عالی می‌تواند مشکل ما را در نبود امکان ساخت کلاس‌های جدید و توسعه فضای مجموعه مرتفع کند.
رئیس مرکز آمورش عالی کاشمر افزود: هر وقت از هیئت امنا خواستیم به ما مجوز ساخت و افرایش فضا بدهد، با توجه به اینکه ساختمان مرکز به لحاظ ملکی متعلق به فرمانداری است اجازه ساخت به ما داده نشد و فقط توانسته‌ایم سازه سبک در این مجموعه بنا کنیم که کفاف نیازهای ما در این مجموعه نیست.
معماریان اظهار کرد: اکنون به دلیل کمبود فضا در زمینه کلاس‌ها مشکل داریم و به دلیل عدم مالکیت بنا، هیات امنا مجوز احداث هشت کلاس جدید را به ما ندادند و توصیه به اجاره بنایی در داخل شهر بود که اجاره کردن ساختمان با توجه به پراکندگی فضاها، توجیه اقتصادی و فنی ندارد.
وی اظهار کرد: قائم مقام وزیر علوم در سفر فروردین‌ماه خود به کاشمر قول دادند با رایزنی وزارت کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مالکیت این مجموعه به دانشگاه منتقل شود تا ما نیز بتوانیم در این فضا ساخت و ساز کنیم.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.