سعید شیبانی روز چهارشنبه در اولین جلسه هماهنگی معین اقتصادی منطقه پنجم استان خراسان رضوی با ادارات نیشابور افزود: بیش از 20 هزار سرپرست خانوار روستایی در این شهرستان فاقد پوشش بیمه اجتماعی هستند که با رویکرد معین اقتصادی این کمبود برطرف خواهد شد.
وی اظهار داشت: آموزش در راستای توانمند سازی و اشتغال زایی و مشارکت و اجرای طرح های آبخیزداری از دیگر محور های فعالیت معین اقتصادی است که در این چارچوب روستاهای مستعد شناسایی می شوند.
وی گفت: توسعه متوازن روستایی و استفاده از ظرفیت های روستاها برای تولید ثروت و ایجاد ارزش افزوده محور اصلی طرح اقتصاد مقاومتی و معین اقتصادی است و در این راستا باید فرهنگ سازی شده و از مشارکت رسانه ها و مردم استفاده شود.

* بیش از 200 هزار خانوار فاقد بیمه در استان خراسان رضوی وجود دارد
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: برای توسعه پایدار، نقش بیمه ها در کاهش آسیب های اجتماعی بسیار موثر است.
محمود کاظمی افزود: با اینکه 14 سال بیشتر از عمر این صندوق نمی گذرد و جوان ترین صندوق بیمه ای کشور است ولی از نظر جمعیت زیرپوشش پیرترین صندوق کشور محسوب می گردد.
وی اظهار داشت: براساس تغییراتی که در سال گذشته انجام شد افراد دارای سن بیش از 50 سال نمی توانند عضو این صندوق شوند.
وی گفت: استان خراسان رضوی با 207 هزار خانوار فاقد پوشش بیمه اجتماعی از این نظر رتبه اول و با بیش از 150 هزار بیمه شده رتبه دوم در کشور دارا می باشد.
کاظمی افزود: طبق سرشماری سال 95 تعداد 50 هزار و 64 خانوار روستایی در شهرستان های نیشابور و فیروزه وجود دارد که از این تعداد 20 هزار و 847 خانواده روستایی فاقد هرگونه پوشش بیمه اجتماعی هستند.
وی اظهار داشت: 17 هزار و 400 سرپرست خانوار زیرپوشش و یک هزار و 920 سرپرست خانوار مستمری بگیر در نیشابور وجود دارد که این شهرستان از نظر تعداد افراد مستمری بگیر رتبه اول استان را دارد.

* 65 میلیارد ریال برای پوشش خانوارهای فاقد بیمه در نیشابور و فیروزه مورد نیاز است
مدیر عامل مجتمع فولاد خراسان و معین اقتصادی منطقه پنجم استان خراسان رضوی نیز گفت: ستاد معین اقتصادی با حضور سه نفر از معاونین این مجتمع و 2 نفر مشاور در این شهرستان تشکیل شده و طی این مدت چند تفاهم نامه همکاری با شورای شهر، شهرداری و اداره ورزش و جوانان نیشابور برای اجرای طرح های عمرانی و همچنین با سازمان فنی و حرفه ای برای آموزش و توانمند سازی جوانان روستایی امضا کرده است.
سید حسین احمدی سلیمانی افزود: 51 درصد از سهام مجتمع فولاد خراسان متعلق به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با جمعیت بیش از سه میلیون نفر است.
وی اظهار داشت: 24 هزار سرپرست خانوار 18 تا 50 سال در شهرستان های نیشابور و فیروزه فاقد هرگونه پوشش بیمه ای هستند و ایجاد پوشش برای این جمعیت نیازمند 65 میلیارد ریال اعتبار است.
وی گفت: در این چارچوب جلب مشارکتهای عمومی و ایجاد بستر مناسب برای تشکیل صندوق های محلی روستایی از تعهدات معین اقتصادی نیشابور و فیروزه می باشد.
سلیمانی افزود: راه اندازی 500 واحد گلخانه کوچک و ایجاد شبکه سردخانه برای محصولات گلخانه های بزرگ در شهرستان نیشابور از برنامه های مجتمع فولاد خراسان است.
مرکز شهرستان 450 هزار نفری نیشابور در 127 کیلومتری غرب مشهد واقع است.
9869 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.