امام جمعه نیشابور در این برنامه گفت: امروز یکی از کمبودها، اطلاع رسانی دستاوردهای انقلاب در داخل و خارج از کشور است که این رسالت خبرنگاران را برای رصد و معرفی دستاوردهای انقلاب در بخش های مختلف علمی، فرهنگی و اقتصادی سنگین تر می کند.
حجت الاسلام سید قاسم یعقوبی افزود: حرکت کاروان بسیج رسانه در راستای معرفی خدمات مدیران و مسئولان انقلاب و همچنین رساندن پیام مردم به گوش مسوولان یک حرکت انقلابی است.
وی اظهار داشت: مسئولان شهرستان نیشابور از کاستی ها باخبر هستند و برای رفع آنها تلاش می کنند ولی کمبود امکانات باعث تراکم نیازها می شود.
رئیس اداره آموزش و پروش نیشابور نیز گفت: به رغم همه تنگناها در حوزه آموزش و پرورش نرخ ورود به مراکز پیش دبستانی از 6درصد در اول انقلاب به بیش از 70 درصد در حال حاضر رسیده است.
حسین مهرآبادی افزود: در ابتدای انقلاب 60 درصد دانش آموزان پس از طی دوره ابتدایی به دلیل عدم امکانات از ادامه تحصیل باز می ماندند اما در حال حاضر نرخ پوشش تحصیلی در مقطع متوسطه اول 90 درصد و در متوسطه دوم 92 درصد است.
وی اظهار کرد: نرخ سواد آموزی از 35 درصد قبل از انقلاب به 98 درصد رسیده که نشان دهنده جذب صددرصدی است و تعدادی که از سواد آموزی بازمانده اند نیز به دلیل کهولت سن بوده است.
وی گفت: 46 درصد دانش آموزان نیشابور در بخش فنی و بقیه در علوم نظری مشغول تحصیل هستند و امسال پنج هزار و 330 نفر به تعداد دانش آموزان افزوده شده و سال آینده نیز به همین تعداد اضافه خواهد شد که نشان دهنده رشد 12 درصدی است.
مهرآبادی افزود: در بخش عمرانی آموزش و پرورش رتبه اول استان را با مشارکت خیرین دارد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نیشابور نیز در این برنامه گفت: در حال حاضر 27 هزار پرونده برای رزمندگان نیشابور در هشت سال دفاع مقدس وجود دارد و در یک مدت 19 گردان از نیشابور در جبهه حضور داشتند.
سرهنگ سید علی اکبر حسینی افزود: نیشابور دارای 2 هزار و 300 شهید، 6 هزار و 500 جانباز و 113شهید امنیت ناجا و 10 شهید مدافع حرم است.
وی اظهار داشت: امسال 15 هزار نفر در اردوهای جهادی شرکت کرده اند و 34 خانه برای محرومان ساخته و بازسازی شده است و به طور میانگین هر هفته یک یادواره در مناطق و محلات نیشابور برگزار شده است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور هم گفت: قبل از انقلاب در نیشابور پزشک متخصص وجود نداشت و فقط تعدادی پزشک هندی حضور داشتند ولی امروز 19 پزشک فوق تخصص، 113 پزشک متخصص و 140 پزشک عمومی در این شهرستان حضور دارند.
دکتر محسن عظیمی نژاد افزود: پیش از انقلاب تعداد روستاهای برخوردار از خدمات پزشکی در نیشابور کمتر از 19 روستا بود ولی امروز در 190 روستای دارای حداقل 500 نفر جمعیت خانه بهداشت وجود دارد و در 51 منطقه شهری و روستایی نیشابور مراکز بهداشت و درمان فعال است که قبل از انقلاب کمتر از پنج مرکز بود.
وی اظهار داشت: شبکه بهداشت نیشابور از سال 1389 به دانشکده ارتقا یافته اما در حوزه تخت های بیمارستانی وضعیت مطلوبی ندارد و با یک هزار کمبود تخت بیمارستانی روبرو هستیم.
در این برنامه شهروندان نیز به طور مستقیم و بی پرده به بیان مسائل و مشکلات خود با مسئولان پرداختند و شهردار و نمایندگان نیشابور به سوالات آنان پاسخ دادند.
مرکز شهرستان 450 هزار نفری نیشابور در 127 کیلومتری غرب مشهد واقع است.
9869 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.