به گزارش ایرنا حمید رضا بنی اسدی روز چهارشنبه در نشست بررسی فرصتها و تهدیدهای گردشگری گناباد افزود: برای افکار عمومی پذیرفته نیست که به بهانه توسعه صنعت گردشگری، حجاب و عفاف به عنوان ارزش مهم زیر سوال برود.
وی اظهار داشت: گردشگری به همان نسبت که برای جامعه فرصت تلقی می شود در صورت برنامه ریزی ناصحیح و فقدان نظارت لازم به تهدید تبدیل می شود.
وی گفت: باید مانع تاثیر منفی گردشگری بر فرهنگ و مسائل ارزشی شد و باید از صنعت گردشگری به عنوان فرصتی برای انتقال فرهنگها و آداب و رسوم جامعه به گردشگران به ویژه گردشگران خارجی بهره گرفت.
بنی اسدی افزود: ناآگاهی نسبت به قانون نفی کننده مسئولیت پذیری در حوزه گردشگری نیست و این برای دستگاه قضایی پذیرفته نیست که جرم و تخلف به دلیل ناآگاهی در این بخش اتفاق بیفتد.
وی اظهار داشت: اگر تخلف به خاطر سهل انگاری و جدی نگرفتن مسائل بهداشتی و امنیتی نیز برای گردشگران اتفاق بیفتد جرم است و متصدیان ذیربط باید پاسخگو باشند.
وی با اشاره به افزایش 120 درصدی تعداد گردشگران و بازدید کنندگان از اماکن گردشگری و جاذبه های تاریخی گناباد طی 6 ماهه نخست امسال و افزایش 200 درصدی آن در مهرماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خواستار هم افزایی و توجه بیشتر متولیان صنعت گردشگری این شهرستان شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گناباد نیز گفت: باید با افزایش آگاهی در این بخش نه تنها از گردشگران و از جمله گردشگران خارجی تاثیر نپذیریم بلکه باید فرهنگ خود را به آنان انتقال دهیم.
حمید رضا مهدوی مقدم با اشاره به لزوم هماهنگی با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گناباد در برگزاری برنامه های فرهنگی و هنری در مراکز اقامتی و بوم گردی افزود: در غیر این صورت مسئولیت هر نوع جرم و تخلف در این بخش متوجه مسئولان تورهای گردشگری و مراکز اقامتی است.
علیرضا شناسایی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد هم گفت: متولیان صنعت گردشگری باید ضمن شناخت چالشها و مسائل و مشکلات این بخش با مدیریت و برنامه ریزی منسجم تاثیرات منفی حضور گردشگران را کاهش دهند و با برخورد مناسب با گردشگران ضمن انتقال فرهنگ صحیح جامعه به آنان برای توسعه گردشگری پایدار تلاش کنند.
معاون گردشگری اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد نیز گفت: این شهرستان با برخورداری از هفت اقامتگاه بوم گردی، پیشگام فعالیت در این بخش است و مواقت اصولی راه اندازی سه اقامتگاه در بهاباد، درب صوفه و خیبری نیز صادر شده و یک هتل نیز تا پایان امسال به مجموع هتلهای این شهرستان افزوده می شود.
مهدی ذوالفقاری افزود: چهار هزار و 739 گردشگر داخلی و 89 گردشگر خارجی طی 6 ماه نخست امسال ضمن بازدید از جاذبه های تاریخی گناباد در مراکز اقامتی آن اسکان یافتند.
وی اظهار داشت: 60 درصد حجم جذب گردشگر در این شهرستان مربوط به اقامتگاههای بوم گردی و 40 درصد در هتلها بوده است.
از مجموع 250 اثر تاریخی شناسایی شده گناباد 142 اثر در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است که از مهمترین آنها می توان به قنات جهانی قصبه به عنوان تنها اثر ثبت شده خراسان رضوی در فهرست آثار جهانی اشاره کرد.
هفت اقامتگاه بوم گردی و سه هتل در گناباد پذیرای مسافران و گردشگران داخلی و خارجی است.
شهرستان 88 هزار نفری گناباد در 287 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
2095/ 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.