سید مصطفی سیادت روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اگر ورزشکاران بخواهند در گود زورخانه ای اسدیه فعالیت کنند، تمامی شرایط فراهم است.
وی تصریح کرد: فقط سامانه صوت زورخانه مشکل دارد که برای رفع این مشکل درخواست پنج میلیون تومان اعتبار از هیات ورزش های پهلوانی و زورخانه ای استان را داشته ایم و در صورت استقبال ورزشکاران این مشکل نیز به زودی رفع می شود.
وی گفت: هیات ورزش های باستانی در شهرستان درمیان فعال است اما به نظر می رسد ورزشکاران انگیزه ای برای استقبال از این رشته ندارند.
رئیس اداره ورزش و جوانان درمیان یکی دیگر از علل تعطیلی گود زورخانه را نبود مرشد و پیشکسوت ورزش پهلوانی در شهرستان ذکر کرد و گفت: 2 تا سه نفر ورزشکار باستانی در شهرستان داریم که این افراد نیز کارمند هستند و عصرها در شهرستان حضور ندارند، از طرفی ورزشکاران نیز در ساعت اداری وقت فعالیت در این رشته ورزشی را ندارند.
وی بیان کرد: در صورت استقبال ورزشکاران از این رشته باستانی آمادگی تامین مرشد در بعدازظهرها را داریم تا با آموزش افراد بومی برای همیشه فعالیت این رشته ورزشی در شهرستان ادامه یابد.
سیادت گفت: فقط استقبال ورزشکاران از این رشته باستانی باعث گشوده شدن قفل چندین ساله این مکان ورزشی خواهد شد.
گود زورخانه ذوالفقار سال 1380 در شهر اسدیه ساخته و از سال 1390 تعطیل شد.
شهرستان درمیان دارای 57 هزار نفر جمعیت است و با وسعت پنج هزار و 797 کیلومتر مربع از شمال به شهرستان قاینات از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق آن به طول 70 کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
7556*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.