سید حسین سجادی نژاد روز شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان ، افزود: با توجه به شعار سال جاری این نهاد، « شورای آموزش و پرورش، اقدام و عمل در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی » تعدادی از کلاس های درس در دهه فجر و تعدادی هم قبل از آغاز سال تحصیلی 96- 95 به بهره برداری خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حاجی آباد، دستگرد، مهرشهر و چهکند از بحران فضای آموزشی خارج شدند، عنوان کرد: در امیرآباد بیرجند برای تامین فضای آموزشی و تهیه زمین با مشکل مواجه هستیم امیدواریم با همکاری دستگاه های مربوط این مشکل به زودی رفع شود.
به گزارش ایرنا، سجادی نژاد، تغییر مدل نظارت و هدایت آموزشی در مدارس روستایی از مجتمع آموزشی به راهبران آموزشی را از مهمترین اقدام ها برای ارتقا وضعیت آموزشی و سازماندهی دانش آموزان بازمانده از تحصیل دانست.
وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همیاری دستگاه های ذیربط خصوصا دهیاری ها این رسالت آموزشی به نحو احسن انجام شود.

** جذب 100 درصدی دانش آموزان روستایی
رئیس آموزش و پرورش بیرجند در ادامه به جذب 100 درصد دانش آموزان روستایی شهرستان اشاره کرد و گفت: از 128 هزار دانش آموز شهرستان، 14 نفر به دلایلی ترک تحصیل کردند که با همکاری دستگاه های مربوط و با حمایت های لازم، آنها به محیط آموزشی بر خواهند گشت.
به گفته وی برای حمایت دانش آموزان روستایی، در مناطقی که نیاز به سرویس ایاب و ذهاب است این امکانات نیز فراهم شد و نسبت به تامین لوازم تحریر و پوشاک افراد نیازمند اقدام های لازم صورت گرفته است.
وی همچنین از اداره کل بهزیستی خراسان جنوبی خواست کرد، اسامی دانش آموزان تحت پوشش این نهاد را در سامانه آموزش و پرورش ثبت کند تا برای ارتقای سطح آموزشی آنها به صورت مضاعف از طریق آموزش و پرورش حمایت شوند.

** جذب پنج هزار نفر در پیش دبستانی ها
سجادی نژاد در این جلسه از جذب پنج هزار نفر در پیش دبستانی های شهرستان خبر داد و افزود: از این تعداد کودک در 112 مرکز غیردولتی و مدرسه دولتی ثبت نام شد.
به گفته وی با توجه به اهمیت ثبت نام این افراد در دوره پیش دبستانی ها تمام هزینه های تحصیل برای افراد نیازمند کاملا رایگان است، تجربه نشان داد نوآموزانی که دوره پیش دبستانی را می گذرانند به لحاظ فرهنگی، اجتماعی و حتی جسمانی نسبت به سایر دانش آموزان موفق ترند.
وی با اشاره به اینکه مشکل رفتاری کودکان در پیش دبستانی ها به حداقل می رسد عنوان کرد: مشکل رفتاری کودکان اگر در همین مرحله از بین برود مشکل رفتاری که در سطح بعدی ناظر خواهیم بود از بین خواهد برد.

** بیسوادی در شهرستان ریشه کن شود
همچنین فرماندار بیرجند در این جلسه گفت: بیسوادی در این شهرستان با سبقه فرهنگی باید ریشه کن شود و این مهم نیازمند همکاری تمام دستگاه ها و نهادهای ذیربط است.
علی ناصری، افزود: بخشداری ها، دهیاری ها و شوراهای اسلامی موظف هستند، آمادگی همکاری لازم برای کیفیت بخشی به تعلیم و تربیت با آموزش و پرورش باشند.
به گفته وی باید با توجه به سبقه فرهنگی استان و شهرستان به مرحله برسیم که بی سوادی مطلق از آمار خارج شود و در بحث کودکان بازمانده از تحصیل همه باید با عزمی جدی وارد میدان شوند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس گزارش های انجام شده تعداد زیادی از کودکان کار و دست فروشان در چهار راه های بیرجند ،افغان هستند اظهار کرد: در این رابطه کمیته ای در فرمانداری تشکیل شد که با شناسایی این افراد توسط بسیج ، امیدواریم این مشکل هم به زودی رفع شود.
وی همچنین در مورد دانش آموزان و کودکان بازمانده از تحصیل که به دلیل اعتیاد مدرسه را ترک کردند، افزود: تمام این بازمانده ها در مراحل درمانی حمایت می شوند و در صورتی که بعد از درمان بازگشت آنها به خانواده، اعتیاد آنها را تهدید کند به سازمان بهزیستی تحویل خواهند شد.
برای دریافت لحظه به لحظه اخبار خراسان جنوبی به کانال تلگرامی irnabirjand@ ملحق شوید.
*3215*2047*خبرنگار- محمد رسول ابراهیمی اسفدن*عباسقلی اشکورجیری

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.