به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن غلامی ظهر سه شنبه در نشست خبری اظهار کرد: افزایش بهره‌وری کمی و کیفی آب و افزای تولیدات کشاورزی در اجرای طرح‌های نوین آبیاری دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه در اراضی که امکان اجرای طرح‌های آبیاری نوین وجود نداشته باشد به سمت آبیاری کم فشار حرکت می‌کنیم، گفت: در سطح استان ۱۴۱ هزار هکتار اراضی آبی قابل کشت داریم.

مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به وجود ۱۱ هزار منبع آبی در استان تصریح کرد: خرده مالکی از مشکلات استان در اجرای سیستم‌های نوین آبیاری است.

وی با بیان اینکه خشکسالی‌ها کشاورزی خراسان جنوبی را تحت تأثیر قرار داده است، بیان کرد: اجرای طرح‌های آبیاری نوین می‌تواند راه برون رفتی از این مشکلات و توسعه بخش کشاورزی استان باشد.

غلامی با بیان اینکه آب رکن اصلی تولید و توسعه است، ادامه داد: این مهم موجب شده که مسئولان و بهره برداران توجه در اجرای سیستم‌های آبیاری نوین داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای انقلاب تا کنون ۲۵ هزار و ۹۰۰ هکتار اراضی کشاورزی خراسان جنوبی به سیستم‌های آبیاری نوین مجهز شود، تصریح کرد: این رقم ۱۳ درصد اراضی کشاورزی خراسان جنوبی را شامل می‌شود.

وی با بیان اینکه تجهیز ۱۸ هزار هکتار در سه ساله اخیر بوده است، گفت: در سال گذشته ۴ هزار و ۷۵۰ هکتار از اراضی استان به این سیستم‌ها مجهز شده است.

غلامی ادامه داد: از ابتدای سال جاری نیز تا کنون ۴۳۰ هکتار آبیاری تحت فشار اجرا شده و ۸ هزار و ۷۳۰ هکتار در دست اجرا داریم.

مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: با اجرای سیستم‌های آبیاری نوین ۲۱ میلیون متر مکعب در مصرف آب استان صرفه‌جویی شده است.

غلامی به کمک‌های دولت برای اجرای سیستم‌های آبیاری نوین اشاره کرد و گفت: برای هر هکتار آبیاری تحت فشار ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کمک بلاعوض و برای اجرای سیستم‌های کم فشار ۷ میلیون تومان کمک بلاعوض به کشاورزان اعطا می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1420558
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.