هنوز انقلاب به پیروزی نرسیده بود و مرکز فعالیت شهید مفتح، مسجد قبا بود. ایشان هم در مسجد و هم در خانه شان میزبان و پذیرای جوانان از هر صنف و قشری بودند.

به گزارش خبرنگار جی پلاس، گروهک تروریستی فرقان دست به ترور زده بود و افرادی تاثیرگذار در روند جمهوری اسلامی مانند آیت الله مطهری را به شهادت رسانده بود، بیست و هفتم آذر ماه سال 58 بود که شخصیت مهم دیگری را هدف قرار داد و او را مقابل دانشکده الهیات دانشگاه تهران به شهادت رساند و وی کسی نبود جز آیت الله دکتر محمد مفتح.

حجت الاسلام و المسلمین محمد هادی مفتح، فرزند او در گفت و گویی که با مجله شاهد یاران داشته است به نقل خاطره ای از پدر در جذب حداکثری جوانان و دانشجویان پرداخته و اینگونه گفته است:

 

جوانان از طبقات مختلف، به خصوص دانشجویان، زیاد به منزل ما رفت و آمد داشتند. شهید مفتح با آنها برخورد بسیار ملاطفت آمیزی داشتند و اشتباهاتشان برای ایشان قابل اغماض بود یکی از دوستان وی نقل می کند قبل از انقلاب یک بار مسجد قبا بودم و بعد از نماز عده ای با شهید مفتح نشسته بودیم و جوانی که خیلی سر و شکل مناسبی نداشت، بعد از نماز آمد و بی مقدمه گفت: "حاج آقا!این کار حلال است یا حرام؟" شهید مفتح جواب می دهند که"نه! همه اش حرام نیست." آن زمان این صحبت برای ایشان خیلی عجیب بوده و از شهید مفتح می پرسند که چطور چنین جوابی داده اند. شهید مفتح می گویند این جوان به هر حال آمده بود و اگر قرار باشد من بالصراحه جواب منفی بدهم دیگر فردا پیدایش نمی شود، ولی با این پاسخ که همه اش حرام نیست، او را جذب می کنیم و به مرور تصحیح می شود. شهید مفتح به هر حال حرف خلاف اسلام نزده بودند، ولی اگر با صراحت و مثل دیگران جواب می دادند، برخی از جوانان را طرد می کردند. ایشان سعی می کردند تا جایی که لطمه ای به هدف نخورد، چندان سختگیری نکنند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.