طبق توضیحات معاون کل وزارت بهداشت، مبنای قرمز و نارنجی یا زرد بودن شهرها، تعداد بستری به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است. بنابراین رنگ‌های آبی، زرد، نارنجی و قرمز شهرها بر اساس میزان بستری در هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت مشخص و اعلام می‌شود.

جی پلاس؛ معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به کاهش چشمگیر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور، گفت: وقتی شهری قرمز یا نارنجی می‌شود، ‌از تاریخ صدور اطلاعیه قرارگاه مقابله با کرونا، کلیه مسافران و پلاک‌های غیربومی تا ۷۲ ساعت فرصت دارند که از آن شهر مقصدشان خارج شوند. در غیر این صورت جریمه می‌شوند.

ایرج حریرچی درباره چرایی افزایش شهرهای نارنجی و قرمز، گفت: زمانیکه میزان رعایت دستورالعمل‌ها از ۸۳.۳ درصد در طی یک ماه‌ونیم گذشته به ۵۹ درصد سقوط می‌کند، ‌ کاملا قابل انتظار بود که تعداد شهرهای نارنجی و قرمز افزایش یابد. به طوری که در حال حاضر ۵۱ شهر ما نارنجی و قرمز هستند. این درحالی است که مطلوب  ما در زمینه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی ۹۰ درصد است.

وی افزود: مبنای قرمز و نارنجی یا زرد بودن شهرها، تعداد بستری به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است. بنابراین رنگ‌های آبی، زرد، نارنجی و قرمز شهرها بر اساس میزان بستری در هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت مشخص و اعلام می‌شود.

حریرچی ادامه داد: وقتی شهری قرمز یا نارنجی می‌شود، ‌اطلاع‌رسانی می‌شود و در شهرها هم اعلام می‌شود. بر این اساس از تاریخ صدور اطلاعیه قرارگاه مقابله با کرونا، ‌ کلیه مسافران و پلاک‌های غیربومی تا ۷۲ ساعت فرصت دارند که از آن شهر مقصدشان خارج شوند. در غیر این صورت در هر ۲۴ ساعت یکبار در شهر قرمز یک میلیون تومان و در هر ۲۴ ساعت یکبار در شهر نارنجی ۵۰۰ هزار تومان خودروها جریمه می‌شوند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
13 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.