باشگاه استقلال تهران بعد از گذشت ۴۰ روز از استعفای مدیر عامل این باشگاه هنوز با سرپرست اداره می‌شود.

جی پلاس، باشگاه استقلال تهران بعد از برکناری احمد سعادتمند بدون مدیرعامل اداره می‌شود و هر روز نام گزینه‌هایی برای هدایت این تیم مطرح می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت،‌ در جبهه مقابل باشگاه پرسپولیس با معرفی جعفر سمیعی مدیرعامل خود را شناخت تا چند گام از آبی‌ها در بحث مدیریتی پیش بیفتد.

وزارت ورزش و جوانان در مورد پرسپولیس بر این باور بود که گزینه حراستی و امنیتی بهتر می‌تواند این تیم را هدایت کند و بحث مالی و اقتصادی در این باشگاه مد نظر سئول نشینان نبود.

سمیعی با این هدف به  پرسپولیس  آمد که باند‌های فساد اطراف باشگاه را به نوعی بخشکاند و معاونت باشگاه را به کسی سپرد که با باشگاه پرسپولیس و فدراسیون فوتبال و از همه مهمتر خود فوتبال آشنا بود و همین اتفاق نقص سمیعی در مدیریت این تیم پر طرفدار را بر طرف کرد و صدای پیشکسوتان این باشگاه و هواداران هم برای انتصاب گزینه غیر فوتبالی خاموش شد.

باشگاه استقلال شاید مدیریتش تحت تاثیر انتخاب اخیر رقیب قرار بگیرد و از مدل سرخ‌ها برای آبی‌ها هم استفاده شود.

باشگاه استقلال اسیر مشکلات مالی است که شاید با کارگزار جدید بخشی از آن حل شود، اما هزینه‌های این تیم باید مدیریت شود و درآمدی افزوده بر بخش کارگزاری و تبلیغات به این باشگاه ارزش افزوده مالی بدهد.

نام ۵ گزینه برای مدیر عاملی باشگاه استقلال مطرح شده است.

الماسی کلوری مدیرعامل سابق ملوان

الماسی شاید جدی‌ترین گزینه اقتصادی وزارت ورزش و جوانان برای حضور در استقلال باشد. الماسی که سابقه ریاست هیئت مدیره باشگاه ملوان و استقلال اهواز را دارد به غیر از فوتبال در بخش‌هایی همانند فدراسیون کاراته و سه گانه نیز فعال بوده است، اما عمده فعالیت او در بخش اقتصادی و کار آفرینی است که شاید نقطه قوت او نسبت به دیگر گزینه‌ها باشد. انتخاب گزینه‌ غیر فوتبالی در تیم‌های سرخابی به همراه معاون کاملا ورزشی و آزمایش این موضوع در باشگاه پرسپولیس شاید شانس الماسی را در میان گزینه‌ها افزایش دهد.

نوروزی معاون اقتصادی باشگاه استقلال

نوروزی معاون اقتصادی باشگاه استقلال، گزینه‌ای که در تسویه حساب با طلبکاران در ماه‌های اخیر نقش داشته و گفته می‌شود او از پس پرداخت طلب شاکیان بر می‌آید تا بدین شکل او گزینه سرپرستی این باشگاه و به دنبال آن مدیر عاملی آبی‌ها باشد.

مددی سرپرست فعلی باشگاه استقلال

احمد مددی سرپرست فعلی باشگاه استقلال تهران پیش از این در باشگاه سایپا به عنوان معاون اجرایی و ورزشی حضور داشته است. او در روز‌های حضور خود در استقلال هم فعالیت مناسبی با همراهی عبدیان، خلیل زاده و حجت نظری داشته است، اما نمی‌توان تمام این موفقیت‌ها را پای او نوشت، او چه در نقل و انتقالات و چه در بحث‌های مالی هنوز هواداران این تیم را راضی نکرده است و بسیاری از آبی‌ها معتقدند او در سطح مدیرعاملی استقلال نیست.

نظری جویباری معاون اجرایی باشگاه استقلال

نظری جویباری اگر واسطه خویشاوندی او با محمود فکری را در نظر نگیریم در سال‌های گذشته روز‌های زیادی را در کنار استقلال سپری کرده است. او در استقلال پست‌های مختلف از جمله مسئول نقل و انتقالات، معاون اجرایی و ورزشی و سرپرستی تیم را داشته است اما در بحث درآمدزایی باید دید برنامه خاص اقتصادی از او دیده شده و یا فقط به صرف استقلالی بودن و خویشاوندی با فکری گزینه مدیر عاملی استقلال است.

حمیداوی مالک باشگاه شهرخودرو مشهد

حمیداوی مالک شهرخودرو مشهد در سال‌های حضور خود در لیگ برتر فوتبال با خرید تیم فوتبال پدیده عملکرد مناسبی داشته است، اما در بحث‌های اقتصادی و مشکلاتی که در مورد شهرخودرو مطرح شده بود شاید نمره اقتصادی قابل قبولی نگیرد البته باید دید طرح مالی حمیداوی برای حضور در استقلال چیست و در صورتی که حضور او در این باشگاه جدی شود آیا وزارت ورزش از او برنامه می خواهد یا خیر؟

این ۵ گزینه شایع در میان رسانه‌های ورزشی برای حضور در راس مدیریت باشگاه استقلال هستند.

پندار توفیقی معاون ورزشی اخیر استقلال

پندار توفیقی معاون ورزشی اخیر استقلال گزینه‌ای که ۲ عضو هیئت مدیره برای حضور او در صندلی ریاست این باشگاه تلاش می‌کنند و شانس بالایی برای رقابت و تصاحب صندلی مدیر عاملی دارد. رد پای توفیقی در نقل و انتقالات این فصل نیز با همراهی ۲ عضو هیئت مدیره دیده می شود.

تا این لحظه وزارت ورزش و جوانان در مورد این گزینه‌ها اظهار نظری نداشته است. شاید ورای نفرات فوق گزینه جدیدی برای مدیرعاملی استقلال رو شود و مثل معرفی سمیعی برای پرسپولیس برای هواداران شوک آور باشد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1481175
  • منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.