به گفته یک عضو کمیته کشوری کرونا، کرونا باعث ایجاد ترس و استرس در برخی بهبود یافتگان شده است که این مسئله زودگذر است.

به گزارش جی پلاس، برخی پزشکان مدعی شده اند بیماران کرونایی، حتی پس از بهبودی، دچار ترس و نگرانی‌های شدیدی هستند که باعث می‌شود نتواند تا مدتی به زندگی عادی خود بازگردند.

دکتر مسعود مردانی گفت: به نظر می‌رسد همه بیماران نه، اما برخی بیماران کووید ۱۹، حتی پس از بهبودی از این بیماری دچار استرس و اضطراب‌هایی می‌شوند.

وی افزود: از آنجایی که این بیماری نگرانی‌های بسیاری در دنیا ایجاد کرده، این افراد واکنش عصبی نسبت به این بیماری از خود نشان می‌دهند.
استاد دانشگاه شهید بهشتی در پاسخ به این سوال که واکنش‌های عصبی موقتی است، گفت: از بین رفتن این استرس ها، به عوامل مختلف ژنتیکی و محیطی این افراد بستگی دارد.

وی افزود: به عنوان مثال ممکن است فردی در گذشته بیماری عصبی داشته باشد یا این بیماری بر روحیه خود و اطرافیانش تاثیر منفی بسیاری گذاشته باشد؛ بنابراین اینکه چه زمانی این استرس‌ها پایان می‌یابد و فرد به زندگی عادی باز می‌گردد، برای هر شخص متفاوت است.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی اظهار کرد: افرادی که از قبل، پیش زمینه برخی بیمارات روانی را داشته باشند، ممکن است در برابر کرونا هم بسیار آسیب ببینند، اما افراد عادی معمولا بعد از مدت کوتاهی از این استرس‌ها و نگرانی‌ها رهایی پیدا می‌کنند و به زندگی خود ادامه می‌دهند.

مردانی درباره اینکه امکان ابتلای دوباره افراد به کرونا وجود دارد گفت: هنوز نمی‌توان در این باره نظر قطعی داد. اما از تجربیاتی که از سایر ویروس‌ها به دست آورده ایم، می‌توانیم نتیجه بگیریم که افرادی که به کووید ۱۹ مبتلا می‌ شوند، در صورت بهبودی، مقاومت نسبی در مقابل این بیماری خواهند داشت.

وی افزود: ممکن است نتوانیم تضمین کنیم که تا پایان عمر، این افراد دیگر بیمار نمی‌شوند، اما به نظر می‌رسد تا ۶۰ درصد مجدد به این بیماری مبتلا نشوند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1427478
  • منبع: خبرفوری
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.