مارک زاکربرگ و همسرش مبلغ 25 میلیون دلار به بنیاد خیریه بیل گیتس که در راه تسریع توسعه درمان و واکسن برای کووید-19 تلاش می‌کند، اهدا کردند.

به گزارش جی پلاس؛ "مارک زاکربرگ" و همسرش "پریسیلا چان" مبلغ 25 میلیون دلار به برنامه شتاب دهنده درمانی کووید-19 بیل گیتس اهدا کردند تا در تلاش برای جلوگیری از شیوع این بیماری همه‌گیر سهیم باشند.

موسسه خیریه مارک زاکربرگ و همسرش موسوم به "CZI" مبلغ 25 میلیون دلار به برنامه "شتاب دهنده درمانی کووید-19" که توسط بنیاد خیریه "بیل گیتس" و همسرش "ملیندا گیتس" راه‌اندازی شده است، اعطا کرده‌اند.

طبق اعلام وب سایت "CZI"، 25 میلیون دلار به برنامه "شتاب دهنده درمانی کووید-19" اختصاص داده شده است. این کمک مالی با همکاری "بنیاد بیل و ملیندا گیتس"، "مسترکارت" و "ولکام" انجام شد.

این نخستین کمک بزرگ زاکربرگ در رابطه با کووید-19 است که برای کمک به جهانیان برای توسعه یک درمان برای کروناویروس جدید و درنهایت ساخت یک واکسن انجام شده است.

بنیاد بیل و ملیندا گیتس تاکنون کمک‌های شایانی به مبارزه با کووید-19 کرده است. از جمله کمک به افراد مبتلا که با یک چت‌ربات، وضعیت خود را ارزیابی کنند، یک نرم افزار پیگیری برای ردیابی موارد جدید ابتلا به کروناویروس و 100 میلیون دلار بودجه بشردوستانه برای تحقیقات در سراسر جهان در مورد این بیماری.

در بیانیه رسمی CZI آمده است: ما از همکاری با بنیاد گیتس، ولکام و مسترکارت برای کمک به جامعه تحقیقات زیست پزشکی و تسریع در توسعه درمان کووید-19 هیجان زده‌ایم. این برنامه به محققان این امکان را می‌دهد تا به سرعت تشخیص دهند که آیا داروهای موجود فواید بالقوه‌ای در برابر کووید-19 دارند یا نه. امیدواریم که این تلاش‌های هماهنگ به متوقف کردن شیوع کووید-19 و همچنین ارائه راهکارهای مشترک و قابل استفاده برای واکنش به این بیماری همه گیر در آینده کمک کند.

در حال حاضر با در اختیار داشتن این 25 میلیون دلار کمک مالی از "CZI" به نظر می‌رسد کل بودجه در دسترس کارشناسان جهانی از بنیاد بیل و ملیندا گیتس از 125 میلیون دلار به 150 میلیون دلار افزایش می‌یابد.

این بودجه اضافی به متخصصان کمک می‌کند تا تحقیقات عمیق‌تری را برای توسعه درمان بالقوه انجام دهند.

این کمک از جانب زاکربرگ می‌تواند تنور مسابقه را برای توسعه و توزیع یک درمان جدید توسط شرکت‌های داروسازی گرم کند. این بودجه همچنین ممکن است به محققان کمک کند تا نگاه طولانی‌تری به داروهای موجود داشته باشند تا بتوانند عمیق‌تر بر اثرات بلقوه آنها بر کروناویروس تحقیق کنند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.