• کدخبر: 1192825
  • منبع: روزنامه شهروند
  • نسخه چاپی

پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

مدیرعامل اپلیکیشن مسیریاب نشان میزان تخمین ترافیک اپلیکیشن ما حدود ٩٠‌درصد است که این می‌تواند بسیار به پلیس کمک کند

به گزارش جی پلاس، روز گذشته تفاهمنامه همکاری بین پلیس راهور تهران و مسیریاب‌های داخلی بسته شد. تفاهمنامه‌ای که برای تسهیل تردد رانندگان، مدیریت سفر، مدیریت زمان برای انجام سفرهای درون‌شهری و برون‌شهری و همچنین به منظور اطلاع‌رسانی به شهروندان و مسافران پایتخت از اجرای طرح‌های مختلف ترافیکی و اقدامات ترافیکی در سطح شهر با طراحان مسیریاب‌های تولید داخلی کشور «بلد» و «نشان» امضا شده است. سردار محمدرضا مهماندار، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران، هم در این‌باره گفت: «مسیریاب‌های داخلی کم و کاستی‌ای نسبت به مسیریاب‌های خارجی ندارند. جوانان ما توانسته‌اند این مسیریاب‌ها را مناسب‌سازی و بومی کنند؛ بنابراین حمایت از آنها نیز یکی از وظایف ماست.»

او با اشاره به ممنوعیت و محدودیت‌های تردد و بستن خیابان‌هایی که روزانه در سطح شهر ایجاد می‌شود، گفت: «تمام این مسائل باعث ایجاد اختلال می‌شود اما هر چقدر که ارتباط بین پلیس راهنمایی و رانندگی در این دو اپلیکیشن افزایش یابد، می‌توان اطلاعات تغییرات ایجادشده در مسیرها را در کوتاه‌ترین زمان به مردم اطلاع داد که این موضوع می‌تواند یک برتری نسبت به مسیریاب‌های خارجی باشد.»
جواد عامل، مدیرعامل «اپلیکیشن مسیریاب نشان» که این تفاهمنامه پیشنهاد پلیس راهور بود و ما هم از آن استقبال کردیم. «این تفاهمنامه هم برای پلیس مفید و هم برای اپلیکیشن‌هایی چون ما است؛ چرا که پلیس اطلاعات بسیار زیادی دارد از محدودیت‌های موجود در خیابان‌ها، خیابان‌هایی که ممکن است بسته شده باشند یا رویدادهایی که برگزار می‌شود و در رفت‌وآمد اثرگذار است. به این ترتیب این اطلاعات را به صورت مستقیم در اختیار ما قرار می‌دهد و فاصله زمانی ١٠ تا ١٥ دقیقه‌ای که پیش از این برای گرفتن این اطلاعات داشتیم، برداشته می‌شود.» او همچنین معتقد است که این اتفاق به نفع پلیس هم هست؛ چرا که پلیس برای مهندسی ترافیک به وضع ترافیکی دقیق نیاز دارد که دوربین‌های ترافیکی نمی‌توانند با دقت این اطلاعات را در اختیارش بگذارند. «اما ما به واسطه امکاناتی که داریم سرعت تخمین بسیار زیادی داریم و می‌توانیم پیش‌بینی ترافیک هم داشته باشیم و میزان تخمین ترافیک‌مان هم حدود ٩٠‌درصد است که این می‌تواند به پلیس بسیار کمک کند. این تخمین زمان رسیدن و پیش‌بینی ترافیک خیلی مهم است البته چند ماهی زمان می‌برد تا برای کاربری پلیس فعال شود و در حال حاضر فقط برای کاربران فعال است.»او همچنین میزان استفاده کاربران از این اپلیکیشن را با توجه به منابع اطلاعاتی متفاوت دانسته و می‌گوید که «بر اساس آمار کافه بازار یک‌میلیون و نهصد‌هزار کاربر داریم که اگر به آمار گوگل نگاه کنیم، می‌بینیم حدود دو ‌میلیون و پانصد‌هزار نفر از این اپلیکیشن استفاده می‌کنند. این اپلیکیشن بعد از ویز در جایگاه دوم قرار دارد و تحقیقات میدانی ما در تهران نشان داده که حدود ١٠‌درصد رانندگان از نشان استفاده می‌کنند و بسیاری دیگر زمانی که اپلیکیشن ویزشان به مشکل برخورد می‌کند، صددرصد از آن بهره می‌برند.» عامل همچنین در پاسخ به پرسشی درباره ممکن‌بودن ریزش میزان کاربران با توجه به این تفاهمنامه و این‌که نشان دوربین‌های پلیس را نشان نمی‌دهد، هم می‌گوید که «نشان تمام دوربین‌ها را نشان می‌دهد و حتی در جاده‌ها هم این امکان عملی است که براساس گزارش کاربران دوربین‌ها نشان داده شوند.» او می‌گوید که از سایر اپلیکیشن‌های مکان‌یاب اطلاعی ندارد اما نشان ازجمله اپلیکیشن‌هایی است که نشان‌دادن دوربین‌ها و اطلاعات جاده‌ای برایش بسیار مهم است؛ چرا که این را جزوی از امنیت کاربرانش می‌داند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 1192825
  • منبع: روزنامه شهروند
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.