نماینده دسته ٩٦ کیلوگرم وزنه برداری ایران با رکورد ١٧٢ کیلوگرم قهرمان حرکت یک ضرب جام بین‌المللی فجر شد.

 به گزارش جی پلاس، در روز پایانی جام بین المللی فجر، رقابت‌های دسته ٩٦ کیلوگرم با حضور وزنه بردارانی از کشورهای بنگلادش، آلمان، ترکمنستان (٢ وزنه بردار)، اردن، ایران (٢ وزنه بردار) و لتونی از ساعت ١١ امروز (دوشنبه) در سالن وزنه برداری آزادی آغاز شد.

سهراب مرادی قهرمان و رکورددار دسته ٩٦ کیلوگرم با توجه به مصدومیتش تنها در این رقابت‌ها وزن کشی کرد اما به روی تخته نرفت. او با این کار دومین حضورش در مسابقات گزینشی المپیک را به ثبت رساند.

کیانوش رستمی در حرکت اول وزنه ١٦١ کیلوگرم را انتخاب کرد که بالای سر برد، انتخاب دوم او ١٧٢ کیلوگرم بود که با موفقیت این حرکت را پشت سر گذاشت و از انجام حرکت سوم انصراف داد.

قهرمان المپیک 2016 ریو با رکورد ١٧٢ کیلوگرم نفر اول این دسته شد. وزنه برادان لتونی و آلمان با رکورد 160 کیلوگرم رده‌های دوم و سوم را از آن خود کردند.

در پایان این رقابت ها کیانوش رستمی با رکورد ١٧٢ کیلوگرم در یک ضرب و 210 کیلوگرم در دو ضرب علاوه بر کسب مدال طلای هر دو حرکت، مدال طلای مجموع این رقابت ها را نیز به خود اختصاص داد.

کیانوش این بار نیز با مربیگری برادرش کوروش رستمی در مسابقات وزنه زد. او در حرکت یک ضرب وزنه های ١٦١ و ١٧٢ کیلوگرم را بالای سر برد و از انجام حرکت سوم انصراف داد.

در حرکت دو ضرب نیز او وزنه‌های 200 و 210 را با موفقیت بالای سر برد و وقتی قهرمانی‌اش در این دسته را قطعی کرد برای حرکت سوم وزنه ابتدا وزنه ٢١٥ و سپس ٢١٧ را انتخاب کرد و باز هم میزان وزنه‌اش را تغییر داد و برای حرکت سوم در نهایت وزنه 220 کیلوگرم را انتخاب کرد که با مهار آن، بالاترین وزنه اش در دسته جدید را به ثبت رساند.

این در حالی است که سهراب مرادی رکورددار این دسته به دلیل مصدومیت تنها وزن کشی کرد و روی تخته نرفت.

قهرمانی هاشمی و داوودی در اوزان 109 و 109+ کیلوگرم/ داودی رکورد جهان را ارتقا داد

 

در ادامه رقابت‌های بین‌المللی وزنه‌برداری جام فجر گزینشی المپیک 2020 توکیو و در سومین روز این مسابقات 10 وزنه‌بردار در دسته‌های 109 و 109+ کیلوگرم به رقابت پرداختند که نتایج زیر حاصل شد. 

دسته 109 کیلوگرم: 

علی هاشمی نماینده کشورمان در نخستین حرکت یک ضرب موفق به مهار وزنه 175 کیلوگرمی شد، اما در دومین تلاش موفق به مهار وزنه 180 کیلوگرمی نشد. هاشمی در حرکت سوم وزنه 182 کیلوگرمی را بالای سر برد و طلا گرفت.

وزنه بردار لاتویا با 181 کیلوگرم نقره گرفت. کیا قدمی دیگر نماینده کشورمان در این دسته هم با 173 کیلوگرم سوم شد.

+109 کیلوگرم:

در این دسته 3 وزنه‌بردار به رقابت پرداختند که علی داودی قهرمان شد و علیرضا سلیمانی بر سکوی دوم ایستاد. 

داودی برای نخستین حرکت یکضرب وزنه 190 کیلوگرمی را بالای سر برد. وی در دومین تلاش با انتخاب وزنه 200 کیلوگرمی قصد شکستن رکورد جوانان جهان را داشت که ناموفق بود. وی در سومین حرکت نیز موفق به مهار این وزنه نشد تا با همان 190 کیلوگرم طلای یک ضرب را بگیرد. 

سلیمانی نیز در حرکت اول 170 کیلوگرم را ثبت کرد، اما 2 مرتبه وزنه‌های 175 کیلوگرمی را انداخت و دوم شد. محمد الدراجی از عراق نیز با 162 کیلوگرم سوم شد. 

دوضرب 109 کیلوگرم:

هاشمی برای نخستین حرکت دوضرب وزنه 215 کیلوگرمی را بالای سر برد. وی در دومین تلاش نیز موفق به مهار وزنه 222 کیلوگرمی شد، اما برای حرکت سوم و آخر وزنه 232 کیلوگرمی را درخواست کرد که موفق به مهار آن نشد و به مدال برنز بسنده کرد. هاشمی با مجموع 404 کیلوگرم طلا گرفت. 

کیا قدمی دیگر نماینده کشورمان در این دسته با مهار وزنه 231 کیلوگرمی طلا گرفت و با مجموع 404 کیلوگرم نایب قهرمان شد. 

آرتورز از لتونی با 222 کیلوگرم نقره دوضرب و با مجموع 403 کیلوگرم برنز مجموع را کسب کرد. 

دوضرب 109+ کیلوگرم:

علی داودی با 231 کیلوگرم دوضرب و مجموع 421 طلای دوضرب و مجموع را کسب کرد. وی در دوضرب 3 کیلوگرم رکورد جوانان جهان را ارتقا داد. 

علیرضا سلیمانی دیگر نماینده کشورمان در این دسته با 212 دوضرب و مجموع 382 نایب قهرمان شد. 

الدراجی از عراق هم با 195 دوضرب و مجموع 357 سوم شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.