رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران گفت: از ۱۰۲ سوله مدیریت بحران شهر تهران، تنها ۲۲ سوله به‌عنوان پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران در اختیار سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران است.

به گزارش جی پلاس، مجید فراهانی رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران در جلسه علنی روز سه‌شنبه در تذکری به شهرداری تهران، خواستار توجه و اجرای مصوبه شورا در «الزام شهرداری تهران به در اختیار قرار دادن کلیه پایگاه‌های پشتیبانی مدیریت بحران به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران» شد و اظهار کرد: مصوبه مهمی در خصوص زلزله کرمانشاه و کرمان و لزوم اجرای سریع تخلیه پایگاه‌های پشتیبانی مدیریت بحران از سوی شهرداری، در اختیار سازمان پیشگیری و مدیریت بحران قرار گرفته و این پایگاه‌ها را بیش‌ از پیش روشن کرده است.
 
وی ادامه داد: به‌ عنوان نماینده مردم تهران متأسفم که از ۱۰۲ سوله مدیریت بحران شهر تهران، تنها ۲۲ سوله به‌ عنوان پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران در اختیار سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران است و بقیه یا برای ورزش در اختیار سازمان ورزش است یا به‌ عنوان فضای کسب‌وکار و کاربری‌های غیرمرتبط و غیرمعقولی که هرجایی برایشان می‌توان متصورشد به جز پایگاه پیشگیری و مدیریت بحران.
 
فراهانی اضافه کرد: پس از تذکر این‌جانب برابر گزارش رسانه‌ها تعداد ۴ سوله بازپس گرفته و به کاربری اصلی خود بازگردانده شد، اما این تعداد کافی نیست و باید در اسرع وقت تمامی این پایگاه‌ها تخلیه شوند. برای من جای تعجب است که با چه مجوز و منطقی پایگاه پشتیبانی و مدیریت بحران شهید آبشناسان، در منطقه ۴ شهرداری تهران علی‌رغم هزینه ۴۰ میلیارد ریالی شهرداری تهران، تبدیل به شهربازی کودک شده و طی قراردادی به مدت ۱۰ سال بهره‌برداری آن به یکی از منصوبان و نورچشمی‌های مدیریت سابق شهر تهران با بهایی اندک واگذارشده است؟     
 
به گفته فراهانی، در برخی رسانه‌ها اخباری درباره واگذاری زمین پایگاه‌های منطقه ۲، منطقه ۱۲ و... به پیمانکاران در برابر بدهی‌های شهرداری است که اگر این امر واقعیت داشته باشد باید به حال تهران گریست که فضای پشتیبانی و مدیریت بحرانش را یا تغییر کاربری داده‌اند، محل کسب‌وکار کرده و یا فروخته‌اند.
 
رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران همچنین تذکری در خصوص اجرای بند ۳ ماده ۷۱ قانون شوراهای اسلامی کشور و  لزوم تسریع تخلیه و تحویل پایگاه‌های پشتیبانی و مدیریت بحران به شهرداری تهران و رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ارائه داد.
 
وی اظهار کرد: لازم است هرچه سریع‌تر گزارش حسن اجرای این مصوبه که مقرر شده بود برابر تبصره سه هر سه ماه یکبار به شورای اسلامی شهر تهران ارائه شود، در دستور کار قرار گیرد.
 
فراهانی ابراز امیدواری کرد که برای نجات زندگی شهروندان در برابر بحران‌ها و حوادث غیرمترقبه بیش‌ازپیش به مسئله پیشگیری، آمادگی و تأمین تجهیزات و زیرساخت‌های موردنیاز شهر توجه کنیم.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.