به گزارش ایرنا، شهنام عرشی روز شنبه در همایش مراقبین سلامت شهرستان های جنوب شرق استان تهران که در دانشکده کشاورزی ورامین برگزار شد، افزود:
یکی از اقدمات موثر دانشگاه شهید بهشتی تهران برای خدمات رسانی مطلوب به مردم و ثبت خدمات ارائه شده، راه اندازی سامانه یکپارچه بهداشت «سیب» است.
به گفته وی، تمامی اطلاعات و آمارهای مربوط به مراجعین و خدمات درمانی ارائه شده در سطح مراکز درمانی و بهداشتی دانشگاه شهید بهشتی در این سامانه ثبت و قابل نظارت و بررسی است.
وی تصریح کرد: براساس اطلاعات ثبت شده در این سامانه 23 میلیون و 631 هزار و 785 نوع خدمت بهداشتی و درمانی به مراجعه کنندگان مراکز درمانی دانشگاه شهید بهشتی در 9 ماه نخست سال جاری ارائه شده است.
عرشی اظهار کرد: این خدمات درمانی و بهداشتی توسط 3 هزار و 698 پزشک، دندانپزشک، کارشناس بهداشت روان، کارشناس تغذیه، مراقب سلامت و بهورز مستقر در مراکز درمانی دانشگاه شهید بهشتی به مراجعه کنندگان ارائه شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ارائه دقیق اطلاعات افراد و ثبت در سامانه یکپارچه بهداشت(سیب) منجر به تشکیل پرونده الکترونیک سلامت مراجعین با هدف ارائه خدمت مطلوب به افراد می شود.
وی گفت: پرونده الکترونیک سلامت شامل اقدامات بهداشتی و درمانی انجام شده برای فرد است که در سامانه یکپارچه دانشگاه شهید بهشتی ثبت و ضبط می شود.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی از دانشگاه‌های دولتی و تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان تهران است.
خبرنگار: سید حسن میری - انتشار: محسن فتاحی
تهرام/7254**1625
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.