محمد عدالت منش روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا گفت : طرح سواد آموزی افراد بی سواد و کم سود ، ویژه افراد 10 تا 49 سال است که در سه مرحله سواد آموزی ، انتقال و تحکیم اجرا می شود.
وی افزود : در اجرای این طرح ، آموزشیارن نهضت سواد آموزی با بهره گیری از ظرفیت های درون سازمانی ، مراجعه به مدارس ، بهره گیری از توان و ظرفیت سازمان ها و نهادهایی همچون کمیته امداد حضرت امام (ره)، بهزیستی ، اداره صنعت ، معدن و تجارت ، بخشداری ، دهیاری ، سازمان تبلیغات اسلامی و خانه های بهداشت ، نسبت به شناسایی افراد بی سواد اقدام می کنند که در سال تحصیلی جاری 930 نفر در این دوره ها شرکت کرده اند.
وی آمار جذب بی سوادان در سال تحصیلی گذشته را یک هزار و 100 نفر اعلام کرد.
عدالت منش افزود : به هر یک از آموزشیاران نهضت سوادآموزی که نسبت به سواددار کردن افراد اقدام کنند ، 730 هزار تومان پرداخت می شود.
وی گفت : با هماهنگی های صورت گرفته ، در سال تحصیلی جاری دوره های سواد آموزی در کمیته امداد حضرت امام (ره) و ندامتگاه خورین نیز برپا می شود.
وی مهاجرت و جابجایی افراد در شهرستان را مهمترین مانع سوادآموزی یاد کرد و افزود : مهاجر پذیر بودن شهرستان ورامین باعث شده تا افراد نتوانند به صورت کامل در دوره های آموزشی و یا امتحانات پایان دوره شرکت کنند که این امر سبب می شود که زحمات آموزشیاران به سرانجام نرسد.
ورامین با 300 هزار نفر جمعیت در 35 کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است .
بیش از 50 هزار دانش آموز در مدارس شهرستان ورامین مشغول به تحصیل می باشند.
هفتم دیماه سال 1358 به فرمان امام راحل ، نهضت سواد آموزی در ایران شکل گرفت.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: سید حسن میری انتشاردهنده:موسی فعالیان
تهرام/7254 / 1539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.