به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد حسین مقیمی روز یکشنبه همزمان با آغاز هفته کتاب و کتابخوانی در جلسه ای که با حضور برزین ضرغامی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعضای کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان تهران در محل استانداری برگزار شد با تاکید بر ضرورت توجه به موضوع کتابخوانی در همه ایام سال گفت: توجه به کتابخوانی نباید تنها به هفته کتاب محدود شود و با همه موفقیت هایی که در این بخش به دست آوردیم اما به کتابخوانی بهای لازم را ندادیم.
وی افزود: فرهنگ کتابخوانی باید به عنوان یک امر معروف تلقی شود تا در همه صحبت ها به آن اشاره شود و هنوز این معروف به خوبی شناخته نشده است.
استاندار تهران به ضرورت ارزش گذاری و توجه به سیر کتاب از فعالیت نویسنده تا نشر و توزیع در کتابخانه ها اشاره کرد و گفت: باید بپذیریم که کتاب در جامعه اثر گذار است و لازم است همه مراحلی که کتاب برای عرضه در جامعه می گذراند با توجه، اما بدون سختگیری نظارت شود.
وی ادامه داد: خانواده، مهد کودک، مدارس، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و کانون های مساجد نقش تعیین کننده ای در ایجاد علاقه برای گرایش کودکان و نوجوانان به کتاب دارند.
استاندار تهران احترام به حقوق دیگران و آشنایی با تاریخ و گذشته کشور را از نمونه های ارزشمند تاثیرگذاری کتاب برشمرد و عنوان کرد: حمایت از کتابخانه های سطح استان در همه مراکز علمی و فرهنگی و اجتماعی از جمله در مدارس باید در دستور کار قرار بگیرد و صدا و سیما نیز نقش مهمی در انعکاس فعالیت ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی به عهده دارد.
در ابتدای این نشست هریک ازمدیران و نمایندگان دستگاه های اثرگذار در حوزه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی همچون دانشگاه های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی، اداره میراث فرهنگی و گردشگری استان، جهاد دانشگاهی تهران، حوزه علمیه استان، آموزش و پرورش شهر و شهرستان های استان، سازمان زندان ها و صدا و سیما گزارشی از اقدامات خود در این بخش ارائه دادند.
بیست‌و پنجمین دوره هفته کتاب (20 تا 26 آبان ماه) با شعار «آینده روشن با خانواده کتابخوان» آغاز شده است.
خبرنگار: سید جواد آل داود**انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7243//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.