به گزارش ایرنا، عبدالرضا رحمانی فضلی روز دوشنبه در آئین تکریم و معارفه استانداران پیشین و جدید تهران در محل استانداری افزود: انشالله در دولت دوازدهم از توانایی آقای هاشمی در عرصه ملی بهره خواهیم برد.
وی با بیان اینکه طی 4 سال گذشته و در زمان مسئولیت هاشمی در استانداری تهران شاهد وضعیت مطلوبی در سطح استان بودیم ادامه داد: مباحث و مشکلات تهران در امور کشور موثر است چراکه تهران الگوی شهرهای کشور است.
وی به ویژگی های شخصیتی ممتاز هاشمی اشاره کرد و گفت: ایشان از توان بالایی در اداره شهر تهران به عنوان پایتخت ام‌القرای اسلام، برخوردار بودند و عملکرد وی توام با موفقیت بود.
به گفته وزیر کشور، روحیه وقت‌گذاری و اخلاق حسنه و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود در همه حوزه‌ها از ویژگی‌های استاندار سابق تهران است.
وزیر کشور همچنین مقیمی استاندار جدید تهران را فردی با تجربه، متدین و دارای پشت کار معرفی کرد و افزود: ایشان در پست‌های استانداری، معاونت سیاسی و قائم‌مقامی وزیر کشور حضور داشته و عملکرد مطلوبی از خود ارایه کردند.
به گفته وزیر کشور برای تهران باید به صورت ویژه وقت گذاشت و امیدواریم آقای مقیمی با هماهنگی‌هایی که در سطح استان تهران در حوزه‌های مختلف از جمله مجلس شورای اسلامی و شورای اسلامی شهر شکل گرفته است، بهره کافی را برده و با اقدامات ایشان شاهد توسعه متوازن در تهران باشیم.
رحمانی فضلی با بیان اینکه استانداران باید الگوی توسعه استانی که در آن مسئولیت دارند را در اولویت کار خود قرار دهند، گفت: در این راه عمل به سیاست های اقتصاد مقاومتی، پایه اصلی توسعه محسوب می شود.
به گفته وزیر کشور، تقویت سیاست داخلی و برگزاری انتخابات سالم و با شکوه و تقویت سازمان های مردم نهاد از سیاست های داخلی دولت محسوب و موجب افزایش رضایتمندی عمومی می شود.
* اولویت در حوزه اقتصاد، عمل به سیاست های اقتصاد مقاومتی است
وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود توسعه اقتصاد مقاومتی را اولویت دولت معرفی کرد و گفت: استانداران باید با هماهنگی دستگاه‌ها به صورت برنامه‌ریزی شده و مدون سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را به پیش ببرد و در این راه باید از ظرفیت مردم در حوزه‌های مختلف استفاده کنیم.
به گفته وی، اولویت دولت در اقتصاد افزایش مشارکت مردم و توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی است.
رحمانی فضلی به اولویت های دولت در بخش سیاست داخلی نیز اشاره کرد و گفت: صیانت از آزادی‌های فردی و گروهی، برگزاری انتخابات قانونی، تقویت و افزایش مشارکت مردم در این بخش مدنظر ما است.
وی ادامه داد: بی شک شرایط امن و آرام سیاست داخلی بدون هماهنگی قوه قضاییه، قوه مجریه، نیروهای انتظامی، گروه‌ها و احزاب و مشارکت موثر مردم به دست نمی آید و پیش نمی رود.
وزیرکشور تاکید کرد: امروز هیچ مجوزی پشت درها قرار نگرفته و باید برای تقویت و صیانت از شرایط موجود تلاش کنیم.
* تهران بیشترین حجم آسیب های اجتماعی کشور را دارد
وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تهران بیشترین حجم آسیب‌های اجتماعی را در کشور دارد، گفت: وارث شرایط بیش از 70 ساله گذشته هستیم و اگر نتوانیم در حوزه برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی تغییری ایجاد کنیم، نمی‌توانیم بر آسیب‌ها غلبه کنیم.
وی مهاجرت از روستاها به شهرها را محصول این شرایط دانست و گفت: باید تغییر و تحول اساسی در ساختارها داشته باشیم درغیراینصورت روند مهاجرت از روستا به شهرها ادامه پیدا کرده و این موضوع عدم توازن و تعادل را در پی دارد.
رحمانی فضلی به اهمیت موضوع آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: رهبری معظم انقلاب شخصا' چهارجلسه در این خصوص وقت گذاشتند و سیاست گذاری کردند که ما باید همین سیاست‌ها را پیگیری کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع امنیت استان تهران اشاره کرد و افزود: امنیت تهران برای ما مهم است و باید در همه حوزه‌ها برقرار شود.
به گفته وزیر کشور، منظور از امنیت پایدار، امنیت مردم است و باید برای امنیت و آرامش مردم تلاش کنیم.
وی ادامه داد: گواهی می‌دهم در چهار سال گذشته انسجام و وحدت بالایی در میان شوراهای تامین وجود داشته و با عقلانیت به سمت امنیت حرکت کردیم و در این حوزه نیز مشکلی نداریم.
رحمانی فضلی امنیت را به هوایی که انسان تنفس می کند تشبیه کرد و گفت: به عنوان مثال مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان در دهه اول محرم با لطف پروردگار بدون هیچ مشکلی در سطح گسترده‌ای در کشور برگزارشد که در این راه نیز نقش استانداران در ایجاد امنیت و ارامش به عنوان رییس شورای تامین در استان های مختلف نقشی اساسی بود.
وزیر کشور با تأکید بر اینکه مدیرانی باید بر سر کار بیایند که به برنامه دولت اعتقاد داشته باشند گفت: بعد از تنفیذ حکم ریاست جمهوری و برگزاری تحلیف برنامه دولت متعلق به همه 80 میلیون ایرانی است.
وی ادامه داد: حق دولت است که مدیرانی انتخاب کند که به برنامه دولت اعتقاد داشته باشند و معیار دولت و شخص رئیس جمهور اعتدالگرا بودن است، اعتدالگرا بودن در حزب های سیاسی از جمله اصولگرا و اصلاح طلب و مستقل فرقی نمی کند بلکه آنها باید برنامه های دولت را قبول داشته باشند.
به گزارش ایرنا، صبح امروز(دوشنبه) آئین تکریم و معارفه سیدحسین هاشمی و محمدحسین مقیمی استانداران پیشین و جدید تهران با حضور وزیر کشور، حجت الاسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران، محمدرضا عارف رییس فراکسیون امید مجلس، نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی، محسن هاشمی رییس شورای شهر تهران،ری و تجریش، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس تهران بزرگ و فرمانداران و بخشداران و مدیران دولتی و دستگاه های مختلف استان تهران در محل استانداری برگزار شد.
*سیدحسین هاشمی متولد 1332 در شهرستان سراب، آذربایجان شرقی است، کارشناس صنایع است.
هاشمی در دولت یازدهم از شهریور 1392 تا دوم مهر 1396 استاندار تهران بود، وی از دوره چهارم در مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده شهرستان میانه حضور داشته که در دوره‌های پنجم، ششم، هفتم و هشتم رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بوده است.
وی از سال 1374 به مدت 10 سال رئیس فدراسیون دوچرخه‌ سواری ایران نیز بوده است.
سرپرست معاونت اداری و مالی و امور مجلس وزارت صنایع، معاون هماهنگی و امور استان‌ها و مجلس وزارت معادن و فلزات و عضو شورایعالی استاندارد کشور از دیگر سوابق هاشمی به شمار می‌رود.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: مهدی مقدر انتشاردهنده:موسی فعالیان
تهرام/9343/1109 / 1539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.