به گزارش ایرنا به نقل از اداره کل ارتباطات و بین الملل شورای اسلامی شهر تهران محسن هاشمی روز شنبه با حضور در مدرسه کودکان استثنایی تراب و آغاز مراسم سال تحصیلی اظهار کرد: با کمک شهردار تهران که 10 سال سابقه وزارت آموزش و پرورش را دارد امید است که بتوانیم در قالب مواد قانونی کمک های ویژه ای در حوزه حمل ونقل به مدارس داشته باشیم.
وی خطاب به دانش آموزان گفت: امروز شما با پدران و مادران و همسالان خود در دهه های قبل ، تفاوت های چشمگیری دارید، پیشرفت فن آوری و شبکه های ارتباطی موجب شده است تا دسترسی های شما به اطلاعات سهل و آسان تر از گذشته شود و این دسترسی می تواند شما را بر جریان همه حوزه ها دهکده جهانی قرار دهد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: اگر با دقت وضعیت سایر کشور ها را بررسی کنید می بینید که پیشرفت هر کشوری تابع وضعیت آموزش و پرورش در آن جامعه است، در کشورهای توسعه یافته در نظام آموزشی دانش آموزان با انگیزه و شوق تحصیل می کنند. پس شما هم اگر می خواهید که کشورتان در آینده به کشورهای توسعه یافته بپیوندد باید قلب و موتور محرکه این پیشرفت باشید . وی ادامه داد: فرهنگیان به لحاظ کمی و کیفی مهمترین قشر از کارمندان دولت هستند که شاید کمترین بهره مندی را از امکانات دارند در شهر تهران بیش از 53 هزار فرهنگی وجود دارد که بیش از 36 هزار نفر در آموزش و 16 هزار نفر در بخش اداری فعالیت دارند که وظیفه آموزش بیش از یک میلیون و 140 هزار دانش آموز را برعهده دارند.
هاشمی گفت: توجه به تغییرات شیوه های آموزشی و استفاده از روشهای نوین و عبور از برداشت های کلیشه ای می تواند بهره وری و بازدهی شیوه های نوین آموزشی را افزایش دهد.
وی افزود: در تهران حدود 4هزار مدرسه و واحد آموزشی داریم که حدود 55 درصد آن دولتی و 35 درصد غیر انتفاعی، نمونه دولتی و شاهد هستند.
وی تصریح کرد: در بخش آموزش استثنایی نیز حدود 5500 دانش آموز به همراه 1200 فرهنگی در شهر فعالیت دارند و پوشش کودکان استثنایی در کل کشور به 130 هزار نفر رسیده است و در حوزه تعلیم و تربیت و به ویژه دانش آموزان استثنایی یک توفیق است که خداوند به هر کس نمی دهد زیرا کار پیچیده ای است و این افراد انگیزه بیشتری دارند زیرا که با آگاهی این امر را به عهده گرفته اند و بودجه برای این موضوع 3 برابر شده است.
هاشمی اظهار داشت: بخشی از وظایف حاکمیت ملی مطابق برنامه سوم توسعه باید به حاکمیت محلی یعنی شوراها واگذار شود، نظیر حوزه آموزش و پرورش، مطابق برنامه 23 وظیفه شورای عالی اداری ذیل ماده 136 برنامه سوم از دولت به شوراها واگذار شود که امیدواریم در همکاری فی مابین مدیریت شهری و دولت این مهم در این دوره محقق شود و در حوزه فرهنگیان گشایشی ایجاد شود. حسن خلیل آبادی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران در آئین زنگ مهر گفت: حضور شهردار تهران فرصتی مغتنم در راستای رشد و اعتلای آموزش و پرورش شهر خواهد بود.
وی در ادامه ضرورت ایجاد مدیریت یکپارچه به عنوان عاملی در جهت رشد و اعتلای آموزش و پرورش یاد کرد و گفت : مشارکت در امر توسعه در شرح وظایف شورا آمده است اما نبود مدیریت یکپارچه شهری سبب شده تا آنچنان که شایسته شهروندان هست این خدمت رسانی ها صورت نگیرد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش همچنین یاد آور شد: در کشورهای توسعه یافته آموزش زیر مجموعه ای از مدیریت شهری است. مدیریت یکپارچه هنوز در تهران محقق نشده ولی امیدواریم با ارتباط تنگاتنگی که مجموعه مدیریتی شهری با آموزش و پرورش دارد و نیز با حضور شهردار فرصت بسیار خوبی برای رشد، اعتلا و توسعه آموزش و پرورش در تهران فراهم آید.
شهناز کریمی مدیر آموزش و پرورش مدارس استثنایی شهر تهران نیز گفت: دانش آموزان استثنایی به ویژه اوتیسم نیازمند خدمات ویژه و متفاوتی هستند که این امر همکاری و همیاری کلیه سازمان ها و نهادهای مسئول را می طلبد و حضور اعضای شورا بارقه های امیدی در دل ما و والدین این کودکان ایجاد کرد که امیدواریم حمایت این عزیزان ادامه دار باشد.
وی ادامه داد: پیگیری موضوع سرویس مدارس برای این کودکان یکی از موارد مهم است که امیدواریم با عنایت اعضای شورا تحقق یابد.
مجید فراهانی و مرتضی الویری از جمله اعضای شورا حاضر در این مراسم بودند.
* برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: سیدمجید بروجردی**انتشار: محمد آجورلو
تهرام/1109/7243//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.