به گزارش ایرنا، در ﻃﺮح ﺷﺠﺮه ﻃﯿﺒﻪ ﺑﺎﻏﺪاران یک یا چند درخت را در قالب زکات مستحبی پلاک گذاری کرده که ﺛﻤﺮه درﺧﺘﺎن را ﺑﺎ ﻧﯿﺖ ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﻧﯿﺎزﻣﻨﺪان در اﺧﺘﯿﺎر افراد نیازمند ﻗﺮار ﻣﯽ دهند.
محسن ولیئی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگارایرنا افزود:کمیته امداد با اجرای طرح‌های مشارکتی از جمله صدقات، اکرام ، زکات، جشن‎‎های نیکوکاری و عاطفه‎‎ها و اطعام به دنبال توسعه مشارکت‎‎های مردمی و جلب حمایت‌های بیشتر خیران در جهت ارائه خدمت بهتر به نیازمندان آبرومند جامعه گام برداشته است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه زکات به معنای پاک‌ و پاکیزه ‌کننده است، گفت: مبانی دین مبین اسلام همواره راهگشای انسان بوده و زکات یکی از فریضه های الهی در دستگیری از نیازمندان نقش به سزایی دارد.
وی با اشاره به اینکه پرداخت زکات، اثرات و برکت های بسیار زیادی در حوزه فرهنگی دارد، بیان کرد: براساس روایات دینی یکی از راه های رونق اقتصادی کسب ‌و کار صاحبان صنایع، رسیدگی به فقرا و محرومان جامعه است که اگر آنان در پرداخت زکات مستحبی اهتمام داشته باشند و از کار محرومان جامعه گره گشایی کنند، خداوند نیز گره از کار و مشکلات اقتصادی آنها بازخواهد کرد.
ولیئی با بیان اینکه حمایت از اقشار محروم و نیازمند نشانه زنده بودن جامعه بوده و کمیته امداد با اتخاذ چنین سیاستی، توانمندسازی را در دستور کار خود قرار داده است، عنوان کرد: ترویج فرهنگ زکات زمینه ساز تحقق عدالت اجتماعی بوده و پرداخت زکات موجب افزایش رشد معنوی و کاهش فقر در جامعه می شود.
وی به هزینه‌ کرد زکات پرداختی نیکوکاران در محل زکات جمع آوری شده اشاره کرد و گفت: زکات جمع‌آوری شده در قالب کمک به محرومان محل و یا در ایجاد طرح‎‎های عام‌المنفعه در همان محل هزینه شده تا نیاز این نیازمندان در آن محل مرتفع شود.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: امین کمالی فر انتشاردهنده:موسی فعالیان
تهرام/7247 / 1539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.