سیدابوالفضل رضوی روز چهارشنبه در همایش توسعه روستایی شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه که در محل اردوگاه شهید مصطفی خمینی(ره) شهرستان دماوند برگزار شد، اظهار کرد: ایران در دوره های گذشته صاحب دومین مخازن نفت و گاز در دنیا بوده اما عقب افتاده و کشوری همچون ژاپن با نداشتن ذخایر انرژی از کشورهای پیشرفته است.
وی با بیان اینکه در ایران برخلاف دیگر کشورها، کمتر روحیه کار جمعی وجود دارد، بیان کرد: در کشورهای توسعه یافته کار بعنوان ارزش و اعتبار مطرح است زیرا هیچگاه کار فردی نمی تواند مجموعه یک کشور را پیش ببرد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از دیگر تفاوت های کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه را عدم مطالبه‌گری مردم دانست و خاطرنشان کرد: درخواست به موقع و شتاب در مطالبه گری از سوی مردم موجب توسعه یافتگی کشور می شود و مخالفان این موضوع به نوعی با توسعه یافتگی موافق نیستند.
وی انجام روکش آسفالت، تامین زیرساخت ها همچون آب، برق و سایر خدمات را از جمله نیازهای اولیه روستاییان دانست و بیان کرد: اکنون نیازهای ثانوی روستائیان آرامش روحی و داشتن آینده‌ای مطمئن برای خود و فرزندان آنهاست.
رضوی با بیان اینکه استان تهران 880 هزار نفر جمعیت روستایی دارد، گفت: از این تعداد، شهرستان دماوند 23 هزار نفر و شهرستان فیروزکوه 18 هزار نفر جمعیت روستایی دارد و با این جمعیت، لازم است که به توسعه روستاها کمک شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه دولت توسعه روستایی را به معنای توان‌افزایی بر عهده خود روستائیان قرار داده است، گفت: امروز هر پنج خانوار روستایی یک جوان تحصیل کرده دانشگاهی دارد که می‌توان از ظرفیت آنان برای توسعه روستاها استفاده کرد.
رضوی ضمن تاکید به دستگاه‌های مرتبط دربخش حمایتی همچون جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و صنعت و معدن جهت مشاوره رایگان به روستاها بر اساس مصوبه هیأت دولت، بیان کرد: تشکیل شرکت تعاونی با بیش از 25 هزار خانوار در روستاها، وام با کارمز سه درصد اختصاص پیدا می‌کند و در صورت عدم شرکت و ایجاد یک واحد اشتغال پایدار، وام تا سقف دو میلیارد تومان با کارمز هشت درصد اختصاص می یابد.
وی اعطای وام با سقف 100 میلیون تومان با کارمز بین چهار تا 10 درصد را از دیگر تسهیلات دولت در این بخش دانست و گفت: عزم دولت در اهدای وام به روستاها جدی است و اکنون در استان تهران 20 میلیارد تومان بانک سینا اعتبار با کارمز هشت درصد دارد و وثیقه این اعتبار نیز از محل اجرای پروژه و ماشین‌آلات به ارزش وام دریافت می شود و در غیر این صورت وثیقه دیگر برای دریافت وام مد نظر قرار می‌گیرد.
خبرنگار: الهام حیدری - انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7246//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.