به گزارش روز سه‌شنبه روابط عمومی و اطلاع‌رسانی باغ موزه هنر ایرانی، علیرضا زند وکیلی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، احسان محمدی رییس باغ موزه هنر ایرانی، حانیه سامعی مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مجید فراهانی عضو و رییس کمیته بودجه و نظارت شورای اسلامی شهر تهران، محمدجواد حیدری‌پور مدیر فرهنگی هنری منطقه یک و جمعی از هنرمندان از جمله عباس مشهدی‌زاده، کمال الدین شاهرخ، الهه خاتمی، مهران مهرنیا، هما توکلی، مرتضی گودرزی دیباج، اردشیر مجرد تاکستانی، زروان روح بخشان و ... در این آئین حضور داشتند.

رئیس باغ موزه هنر ایرانی در این آئین با تاکید بر جایگاه ممتاز باغ موزه و نقش و جایگاه ویژه حوزه آموزش و پژوهش گفت: با درک جایگاه و اهمیت فوق‌العاده حوزه آموزش و پژوهش، این جایگاه ضمن ارتقا، به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی باغ موزه در دستور کار قرار گرفته است.

محمدی گفت: مدرسه هنر ایرانی که مبتنی بر بررسی‌ها و تجارب خوب گذشته، در شکلی جدید، راه اندازی شده است، در نظر است با محوریت اساتید برجسته، به عنوان کانونی مهم با نقش‌آفرینی ممتاز در تربیت هنرمندان ارزنده تبدیل شود.

وی افزود: مدرسه هنر نماد تعهد به هنر، فرهنگ، آموزش، اخلاق، ارزش‌های جامعه و تلاشی برای تربیت و پرورش انسان‌های فرهنگی و برجسته است.

در ادامه معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با تاکید بر اهمیت مدرسه هنر باغ موزه هنر ایرانی و ابراز خرسندی از گشایش آن، به مفهوم و جایگاه مدرسه پرداخت و گفت: آموزش در معنای عمومی رواج زیادی دارد اما وقتی سخن از مفهومی همچون مدرسه می‌شود، سخن از مفهومی خاص با الزامات، ابعاد و ارزش‌های خاص است.

زندوکیلی افزود: سخن از مدرسه، سخن از شاگردی و تلمذ در محضر اساتید و بزرگان است؛ مفهومی که امروز بسیار به آن نیاز داریم و فکر می‌کنیم ترویج این فرهنگ، زمینه تربیت انسان‌های فرهنگی و متمایزی را فراهم می‌آورد.

وی با اشاره به رسالت و فعالیت‌های گسترده سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، به نقش و جایگاه ویژه هنرمندان در تحقق اهداف و ماموریت‌ها تاکید کرد و گفت: برای تحقق اهداف سازمان، همه دل‌گرمی ما حضور و نقش‌آفرینی هنرمندان است و تنها در چنین فضایی است که با فهم مشترک، هم‌دلی و ایفای نقش سازنده، می‌توان به نتایج ارزشمند امیدوار بود.

عضو و رییس کمیته بودجه و نظارت شورای اسلامی شهر تهران با ابراز خشنودی از گشایش مدرسه هنر باغ موزه هنر ایرانی و قدردانی از باغ موزه و سازمان بابت این اقدام ارزنده، به نقش و جایگاه هنر در وجهه فرهنگ‌ها، ملت‌ها و کشورها اشاره کرد و افزود: امروز در عرصه بین‌المللی و در رقابت کشورها، تمدن، فرهنگ، هنر و هنرمندان مزیتی مهم و تعیین‌کننده محسوب می‌شود و هر ملتی که از هنر غنی‌تری برخوردار باشد، در این رقابت، از مزیت مهمی بهره‌مند است که قطعا در توفیقات ملی و جایگاه، تصویر و وجهه آن نزد افکار عمومی جهان نقشی به‌سزا دارد.

فراهانی بیان کرد: اینکه گردشگران خارجی تا این اندازه نسبت به جاذبه‌های گردشگری ایران علاقه‌مند هستند، موید نقش و جایگاه و اهمیت فرهنگ و هنر غنی و هزاران ساله کشورمان به عنوان مزیتی فوق‌العاده است.

وی با تاکید بر اهمیت هنر و آموزش اظهارداشت: بی‌تردید در مسیر حفظ، صیانت، توسعه و ترویج هنر ایرانی، آموزش نقشی مهم و محوری دارد و در این ارتباط مدرسه هنر باغ موزه هنر ایرانی به عنوان کانون و پایگاهی مهم در پایتخت می‌تواند نقشی مهم با نتایجی ارزنده در ارتباط با پیشبرد راهبردها و اولویت‌های حوزه فرهنگ و هنر تهران داشته باشد.

همچنین در این مراسم، عباس مشهدی‌زاده، کمال‌الدین شاهرخ، الهه خاتمی، اردشیر مجردتاکستانی به نمایندگی از هنرمندان و اساتید حاضر، در سخنانی ضمن ابراز مسرت از گشایش مدرسه هنر باغ موزه هنر ایرانی، به اهمیت فوق العاده هنر، ارزش‌ها و فضیلت‌های آن، نقش و تاثیر آن بر جامعه و ثمرات و نتایج آن بر زندگی و فرهنگ عمومی اشاره کردند.

امضای یادمان رویداد، پایان بخش آیین گشایش مدرسه هنر ایرانی بود.

براساس این گزارش، مدرسه هنر باغ‌موزه هنر ایرانی به شکل دوره تخصصی (مستر کلاس) در قالب نظام استاد-شاگردی (مکتب‌خانه‌ای) با محوریت به‌روزرسانی دانش و تخصص هنری و رفع اشکال، طراحی شده است.

این مدرسه از ۹ رشته هنری خوشنویسی نستعلیق (الهه خاتمی)، نگارگری (جمشید مرادیان)، شکسته‌نستعلیق (مجتبی ملک‌زاده)، عکاسی (کمال‌الدین شاهرخ)، نقاشی (مرتضی گودرزی دیباج)، پاپیه ماشه (هما توکلی)، طراحی (مهرداد پورنظرعلی)، تار و سه‌تار (مهران مهرنیا) تشکیل شده است.

باغ‌موزه هنر ایرانی در خیابان ولی‌عصر(عج)، بعد از پل پارک‌وی، خیابان شهید فیاضی، خیابان بوسنی هرزگوین، خیابان دکتر حسابی واقع شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.