محمدرضا بختیاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در شهر تهران شش هزار و ۷۶۸ کیلومتر شامل ۷۵ درصد و در شهرهای استان تهران یک هزار و ۶۸۳ کیلومتر شامل ۳۶ درصد شبکه فاضلاب اجرایی شده است.
وی افزود: ۱۲ هزار و ۲۶۰ کیلومتر شبکه فاضلاب باید در استان تهران اجرایی شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به برنامه احداث تصفیه خانه طرح فاضلاب استان تهران گفت: برای این استان یک هزار و ۴۹ میلیون متر مکعب در سال برنامه احداث تصفیه خانه است که تا کنون ۴۲۲ میلیون متر مکعب در سال شامل ۴۰ درصد اجرایی شده است.
وی ادامه داد: در شهر تهران ۳۶۴ میلیون متر مکعب در سال شامل ۴۴ درصد و در سایر شهرهای استان تهران ۸۵ میلیون متر مکعب در سال شامل ۲۳ درصد احداث تصفیه خانه اجرا شده است.
بختیاری با بیان این که ۱۰.۵ مدول تصفیه خانه فاضلاب در استان تهران در حال اجراست اضافه کرد: این تعداد مدول به ظرفیت مجموع ۷۷۳ هزار و ۴۰۰ متر مکعب بر شبانه روز برای جمعیتی معادل سه میلیون و ۷۶۰ هزار نفر در حال اجراست که طبق برنامه ریزی های صورت گرفته ۵.۵ مدول به ظرفیت ۲۲۳ هزار و ۴۰۰ مترمکعب تا پایان سال به مدار بهره برداری می رسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران ابراز داشت: اعتبار مصوب امسال برای این تعداد مدول ۴۵ میلیارد تومان و اعتبار مورد نیاز ۲۷۶ میلیارد تومان است.
به گفته وی، چهار مدول برای تصفیه خانه فیروز بهرام، یک مدول برای تصفیه خانه شهرک قدس، یک مدول برای تصفیه خانه ملارد، یک مدول برای تصفیه خانه پرند، یک مدول برای تصیه خانه پردیس، یک مدول برای تصفیه خانه رباط کریم، یک مدول برای تصفیه خانه مسکن مهر صفادشت و نیم مدول برای تصفیه خانه اسلامشهر در حال ساخت است.
وی با اشاره به زمانبندی تکمیل طرح کلی فاضلاب استان تهران بیان داشت: ۹۰ درصد از منابع داخلی شرکت آب و فاضلاب استان و ۱۰ درصد از منابع دولتی تامین می شود و تا پنج سال آینده به اتمام خواهد رسید.