محمد عباسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 200 خانوار عشایر این شهرستان با 35 هزار راس دام سبک گوسفند و بز کوچ خود را آغاز کردند.
وی تصریح کرد: جهاد کشاورزی شهرستان ری در زمان کوچ عشایر طرح 'پشتیبانی کوچندگان' را اجرا می کند که طی آن خدماتی از جمله تامین آب آشامیدنی بهداشتی، تامین آب شرب و واکسیناسیون دام و بازگشایی ایل راه ها ارائه می شود.
عباسی یادآور شد: حمام های ضد کنه برای گوسفندان نیز در جهت سلامت دام های عشایر در طول مسیر کوچ توسط جهاد کشاورزی راه اندازی شده، ضمن اینکه ایل راه ها بازگشایی و نهاده های دامی نیز تامین شده است.
به گزارش ایرنا، عشایر شهرستان ری از چهار ایل هداوند، کلهر، طایفه عرب صحنـایی و کلکوهی تشکیل شده اند که در زمان قشلاق در روستاهای مسگرآباد، لپه زنگ، توتک، چهلقز و غنی آباد ری مستقر هستند و با تولید سالانه یکهزار و 400 تن گوشت قرمز، 20 درصد از نیاز بازار مصرف مردم ری را تامین می کنند.
دشت لار در کوهپایهٔ قله دماوند واقع شده که در تقسیمات کشوری بخش شمالی و شمال شرقی آن در بخش لاریجان شهرستان آمل استان مازندران و بخش جنوبی و جنوب غربی آن در لواسانات شهرستان شمیران استان تهران می‌باشد.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی بیش از یک میلیون و 800 هزار نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.
/6003/3218
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.