به گزارش ایرنا، همزمان با سالروز شهادت دخت نبی مکرم اسلام(ص)، عزاداران از اقصی نقاط استان تهران و همچنین مجاوران حرم عبدالعظیم(ع) با حضور در حرم مطهر ایشان با برپایی آیین های عزاداری به سوگ نشسته اند.
هیات های مذهبی از صبح امروز در قالب دستجات عزاداری، برای عرض تسلیت به ساحت مقدس حضرت بقیه الله الاعظم (ع) ضمن تشرف به حرم مطهر حضرت سیدالکریم (ع) اقامه عزا کردند.
قبله تهران سراسر در سوگ شهادت حضرت صدیقه کبری(س) سیاه پوش شده است، پرچم های سیاه برافراشته بر گنبد حرم حضرت عبدالعظیم(ع)، خیابان ها و میدان ها و حضور عزاداران بر گرداگرد حرم مطهر، غوغایی از شور عشق و ارادت به خاندان اهل بیت(ع) را به نمایش گذاشته است.
سخنرانان، ذاکران و شعرا آئینی در حرم مطهر عبدالعظیم(ع) به ایراد سخنرانی، مرثیه سرائی و مدح و منقبت حضرت صدیقه طاهره (س) پرداختند.
برپایی ایستگاههای صلواتی و پخش نذورات برای پذیرایی از عزاداران دخت نبی مکرم اسلام (ص) چهره خاصی به شهرری قبله تهران داد و امروز فریاد یا زهرا (س) و یا علی(ع) در فضای این شهرستان به گوش می رسید.
همچنین مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) شب گذشته همزمان با شب شهادت آن بزرگ بانوی اسوه زنان جهان و امروز با حضور یادگاران امام و مردم دلداده اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) در حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
حضرت فاطمه(س) در سال پنجم پس از بعثت و در روز 20 جمادی الثانی در مکه و در خانه حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام و حضرت خدیجه(س) به دنیا آمد. برای ایشان القاب و صفات متعددی همچون زهرا، صدیقه، طاهره، مبارکه، بتول، راضیه و مرضیه نیز ذکر شده است. ام الحسین، ام الحسن، ام الائمه و ام ابیها از جمله کنیه های این بانوی مطهر اسلام است.
سراسر زندگانی صدیقه طاهره(س)، مملو از مکارم اخلاق و رفتارهای نمونه و انسانی است، ایشان با امام علی(ع) پیشوای اول شیعیان ازدواج کرد و در تمام برهه های حساس زندگی در کنار امام اول شیعیان بود و از او حمایت می کرد، ایشان در همسرداری و مهر مادری الگوی جهانیان است.
در دامن پاک فاطمه زهرا(س)، 2 امام بزرگوار و 2 شخصیت ممتازعالم بشری، حضرت امام حسن(ع) مظهر حلم و وقار و حضرت امام حسین(ع) سرور شهیدان تربیت یافتند و سلسله امامت و ولایت را استمرار بخشیدند و نیز زینب کبری(س) حماسه عاشورا را در جهان اعلام کرد.
سرانجام حضرت فاطمه(س) بر اثر شدت ضربات و لطماتی که به او بر اثر هجوم به خانه اش و وقایع پس از آن وارد گشته بود، در بستر بیماری افتاد.
در ایام بیماری، حضرت فاطمه(س) روزی امام علی (ع) را فراخواند و به آن حضرت وصیت نمود که پس از وفاتش، ایشان را شبانه غسل دهد و شبانه کفن نماید و شبانه دفن کند و احدی از کسانی که در حق او ستم روا داشته اند، در مراسم تدفین و نماز خواندن بر جنازه او حاضر نباشند.
حضرت فاطمه زهرا(س) در حالی که از عمر مبارکش 18 سال بیشتر نمی گذشت، به روایتی در 13 جمادی الاول سال 11 هجری قمری و بنابر روایتی دیگر در سوم جمادی الثانی سال 11 هجری قمری به شهادت رسید.
3218//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.